Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LJUTITI POJEDINCI

Na zgradi Centra za socijalnu skrb u Novoj Gradiški osvanuo bijesni natpis, ubrzo je prebojen. Aladrović: "Osuđujem pozive na linč"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljutiti pojedinci na zgradi Centra za socijalnu skrb u Novoj Gradiški ispisali su natpis "Ubojice!", ogorčeni postupanjem tog centra u slučaju zlostavljane djevojčice.

Građani se i dalje simbolički opraštaju od dvoipolgodišnje djevojčice iz Nove Gradiške koja je preminula nakon zlostavljanja.

Pročitajte i ovo Antun Ilijaš - 1 TRAGIČNA SMRT DJEVOJČICE Predsjednik Komore socijalnih radnika o rezultatima nadzora u Novoj Gradiški: "Danas smo primili izvješća kolegica. Zašto dugo traje? Ne bih to rekao, traje iz objektivnih okolnosti" Slika nije dostupna Nalaz idući tjedan u Ministarstvu Završio stručni nadzor u Centru za socijalnu skrb u Novoj Gradiški, djelatnica tražila da ju se premjesti na druge poslove

Ispred bolnice u zagrebačkoj Klaićevoj ulici ostavljaju plišane igračke i pale lampione, a plišanci se mogu vidjeti i ispred Centra za socijalnu skrb u Novoj Gradiški.

No, bilo je i onih koji su ljutnju zbog postupanja institucija u ovom slučaju izrazili drugačije - na zgradi Centra za socijalnu skrb osvanuo je veliki natpis "Ubojice!", javlja N1 televizija. Grafit je ubrzo prebojen.

Natpis je danas komentirao i resorni ministar Josip Aladrović.

"Moram podsjetiti i na događaje kad su stradali socijalni radnici. Imamo sustav koji je potrebno reformirati. Ali reforme se ne događaju nasilno, reforme se ne događaju linčem. Osuđujem taj čin i kao resorni ministar i s ljudske strane. Pozivi na linč su neprimjereni i najteže moguće osuđujem taj čin", kazao je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene