Prebojen natpis u Novoj Gradiški
Prebojen natpis u Novoj Gradiški Foto: screenshot N1

Ljutiti pojedinci na zgradi Centra za socijalnu skrb u Novoj Gradiški ispisali su natpis "Ubojice!", ogorčeni postupanjem tog centra u slučaju zlostavljane djevojčice.


Građani se i dalje simbolički opraštaju od dvoipolgodišnje djevojčice iz Nove Gradiške koja je preminula nakon zlostavljanja.

Vezani članci Ubojstvo u Đakovu (Foto: Dnevnik.hr) Đakovo dobiva novi Centar za socijalnu skrb, vrijedit će 15 milijuna kuna Centar za socijalnu skrb u Novoj Gradišci Nova šefica Centra u Novoj Gradiški: "Nije nam bilo lako vidjeti današnji natpis na ulazu", "Mnogi zaposlenici su primili prijetnje"

Ispred bolnice u zagrebačkoj Klaićevoj ulici ostavljaju plišane igračke i pale lampione, a plišanci se mogu vidjeti i ispred Centra za socijalnu skrb u Novoj Gradiški.

Prebojen natpis u Novoj Gradiški
Natpis u Novoj Gradiški (Foto: screenshot N1)

No, bilo je i onih koji su ljutnju zbog postupanja institucija u ovom slučaju izrazili drugačije - na zgradi Centra za socijalnu skrb osvanuo je veliki natpis "Ubojice!", javlja N1 televizija. Grafit je ubrzo prebojen.

Natpis je danas komentirao i resorni ministar Josip Aladrović.

"Moram podsjetiti i na događaje kad su stradali socijalni radnici. Imamo sustav koji je potrebno reformirati. Ali reforme se ne događaju nasilno, reforme se ne događaju linčem. Osuđujem taj čin i kao resorni ministar i s ljudske strane. Pozivi na linč su neprimjereni i najteže moguće osuđujem taj čin", kazao je.