69-godišnji Ilija Komšić iz Tisnog koji je uhićen zbog prijetnji smrću biskupu Košiću putem Fejsbuka pušten je da se brani sa slobode.


Komšić je nakon kaznene prijave policije za prijetnju ispitan u sisačkom tužiteljstvu, no, prema riječima njegove obrane, utvrđeno je da nema osnova za istražni zatvor, te je pušten uz mjeru zabrane približavanja biskupu.

Vezani članci Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Sutton Motorsport/Press Association/PIXSELL) Bogatašica otkrila nove detalje braka iz pakla: "Većinu dana ležao je nadrogiran i prijetio mi smrću" Zadarska policija, ilustracija (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Tukli se na ulici, a nakon svega policija je suspendirala policajku izvan službe koja ih je pokušala razdvojiti

Policija je Komšića uhitila zbog Košićeve prijave, koji je pak nakon toga priopćio da mu je žao zbog uhićenja, te da je očekivao da će ga policija samo upozoriti.

"Naravno da naš klijent niti ne namjerava pristupati niti je namjeravao svih sedam dana pa neće to učiniti ni sada da pristupa biskupu i naravno da mu nije bila nikakva namjera učiniti prijetnju", kazala je Dijana Kladar, odvjetnica Ilije Komšića.