Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sisački biskup

Košić otkrio sadržaj prijetnje: "Žao mi je, mislio sam da će ga policija samo upozoriti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisački biskup Vlado Košić kazao je kako se nadao da će policija muškarca samo upozoriti.

Sisački biskup Vlado Košić, koji je zbog prijetnji prijavio muškarca, kojega je policija u petak i privela, poručio je kako mu je žao što je uhićen umirovljeni branitelj i da se nadao da će ga policija samo upozoriti da je kažnjivo drugima prijetiti.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, potpredsjednik Vlade (HDZ) tko to prijeti premijeru? Detalji prijetećeg pisma upućenog Plenkoviću: Potpisano je s "Hrvatski branitelji, ZDS", sve je komentirao Božinović Novac Bivši poslovni partneri Oteli ga, zatočili i prijetili: Zadranin im u strahu za život prepisao nekretninu

"Meni je žao što je uhićen jedan umirovljeni branitelj u Tisnom, kako o njemu kaže njegova žena, koji je k tome bolestan. Nadao sam se da će ga policija samo upozoriti da je kažnjivo drugima prijetiti, a on je meni 15. lipnja poslao poruku u kojoj mi psuje 'Crkvu i familiju' poslije čega je doslovno napisao: 'Zaklat ćemo tebe i sve takve idiote uskoro'. Ja sam tu prijetnju javio policiji, a ona postupa dalje po svojoj dužnosti", naveo je sisački biskup Vlado Košić, prenosi Hina.

Podsjetimo, zbog "ozbiljnih prijetnji smrću" biskupu Košiću danas je na području Vodica uhićen 69-godišnji Ilija Komšić, branitelji i član SDP-a.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene