Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži ga policija

Prevozio azilante pa se prevrnuo na krov: Ostavio ozlijeđene putnike i pobjegao

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Policijska uprava istarska traga za nepoznatim muškarcem koji je sinoć oko 23 sata, vozeći petero azilanata, bježao od policije i izazvao prometnu nesreću te nije pružio pomoć ozlijeđenim suputnicima u automobilu, koji su prevezeni u pulsku i riječku bolnicu.

Iz policije u priopćenju navode da je nepoznati muškarac prevozio tražitelje azila u Hrvatskoj, dvoje odraslih i troje djece.

Jedan je muškarac nakon prometne nesreće prevezen u riječku bolnicu, no težina njegovih ozljeda policiji nije poznata. Žena i troje djece prevezeni su u pulsku bolnicu, a zasad je poznato da su “žena i jedno dijete lakše ozlijeđeni”.

Pročitajte i ovo Privođenje mladića za nesreću u Buzinu - 4 Užas na parkiralištu FOTO Sud odlučio da vozač iz Buzina ide u istražni zatvor na mjesec dana: Objasnili i razloge takve odluke

Policija je za muškarcem počela potjeru na cesti nakon što su ga zaustavili na naplatnim kućicama u Umagu, a on im je, prije nego što je dao dokumente na uvid, pobjegao.

“Nakon što su ga policijski službenici zatražili dokumente, vozač je naglo pokrenuo vozilo i pobjegao. Policijska ophodnja uputila se za njim, dajući mu zvučne i svjetlosne znakove da se zaustavi, no vozač se na njih oglušio i nastavio je vožnju prema Plovaniji, čineći pritom prometne prekršaje i ugrožavajući druge sudionike u prometu”, ističu u priopćenju te dodaju da je upravljao automobilom riječkih registracija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Utvrđuju se okolnosti Strašna tragedija: Trogodišnje dijete upalo u bazen i preminulo, bilo je na proslavi rođendana

Prometna nesreća dogodila se kod mjesta Kaštel, kada je vozač zbog neprilagođene brzine sletio s ceste u zavoju, pri čemu se automobil prevrnuo na krov.

“Nakon što je izazvao prometnu nesreću, vozač se pješice udaljio s mjesta nesreće, bez da je pružio pomoć osobama koje je prevozio”, istaknuli su iz PU istarske dodavši da tragaju za njim.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene