Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moli se i pomoć građana

Traje velika potraga za vozačem koji je usmrtio pješaka i pobjegao: Policija mu poslala jasnu poruku

Aktualno Galerija Nesreća u Muću - 7 Nesreća u Muću - 7 Foto: Tom Dubravec/Cropix Nesreća u Muću - 6 Nesreća u Muću - 6 Foto: Tom Dubravec/Cropix Nesreća u Muću - 5 Nesreća u Muću - 5 Foto: Tom Dubravec/Cropix Nesreća u Muću - 3 Nesreća u Muću - 3 Foto: Tom Dubravec/Cropix +0 Nesreća u Muću - 1 Galerija 1/5 >>
Traje potraga za vozačem koji je u mjestu Muć usmrtio pješaka i pobjegao

U subotu oko 21:40 sati, u Muću, predio Vlaka, na državnoj cesti DC 56, pronađeno je tijelo pješaka kojeg je oborio nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 69-godišnji pješak. Nesreća se dogodila u neposrednoj blizini obiteljske kuće žrtve.

Nakon očevida, potraga je intenzivna. Mještani Muća u šoku. Kažu da je bilo pitanje vremena kada će se nešto dogoditi.

Zbog obavljanja očevida cesta je od 22:44 sati zatvorena za sav promet.

"Kao što pozivamo sve sudionike i očevice ove prometne nesreće posebno apeliramo na vozača počinitelja ove prometne nesreće da se odmah bez odgode javi u najbližu policijsku postaju kako bi se rasvjetlile okolnosti prometne nesreće", kazala je Željka Radošević iz PU splitsko-dalmatinske za Dnevnik Nove TV.
 

Pročitajte i ovo Strašna nesreća u Buzinu, ilustracija - 3 Nije bio sam Riješen misteriji suvozača u Mercedesu: Policija otkrila zašto ga ranije nije spominjala u izvješćima

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijetanje automobila Teška nesreća u Vrgorcu: Dvije osobe prevezene u bolnicu

O prometnoj nesreći je obaviješten dežurni zamjenik Općinskog državnog odvjetništva. U tijeku je traganje za nepoznatim vozačem koji se udaljio s mjesta nesreće.

"U cilju pronalaska nepoznatog vozača i vozila te utvrđivanja svih činjenica i okolnosti vezanih uz prometnu nesreću, molimo očevice da se jave u Postaju prometne policije na brojeve telefona 021/ 504-036 i 504-010 ili osobno pristupe u postaju na adresi Put Plokita 81, Split ili da nazovu 192", mole iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene