Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije odgovorila na upite

Murganić o mogućoj smjeni: "Bez komentara, koncentrirana sam na posao koji je pred nama"

Ministrica Nada Murganić (Foto: Pixell)
Ministrica Nada Murganić (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić u utorak nije htjela komentirati pitanje uživa li povjerenje premijera Andreja Plenkovića, poručivši da je koncentrirana na rad Vijeća za demografsku revitalizaciju koje u Banskim dvorima održava sjednicu.

"Ne mogu komentirati medijske napise, niti ovakva pitanja", rekla je ministrica novinarima ispred Banskih dvora koji su ju pitali uživa li i dalje povjerenje premijera s obzirom na medijska nagađanja da bi moglo doći do minirekonstrukcije Vlade u kojoj bi i ona bila jedan od smijenjenih ministara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon sastanka Rekonstrukcija Vlade: Pogledajte što su rekli smijenjeni ministri, Žalac je najburnije reagirala Nada Murganić i Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) a što vi čujete? Je li ministar Ćorić izjavu kolegice Murganić dovršio psovkom? ''Čisto sumnjam da sam to rekao. Ako jesam, ispričavam se''

"Dolazim na sjednicu demografskog vijeća, koncentrirani smo na vrlo važne zadaće koje stoje pred svima nama i to je moja trenutna preokupacija", dodala je Murganić pri dolasku na 4. sjednicu Vijeća za demografsku revitalizaciju Republike Hrvatske.

Tjednik Nacional piše da Plenković razmišlja o minirekonstrukciji Vlade te u tom kontekstu spominje mogućnost smjene potpredsjednice i ministrice gospodarstva Martine Dalić, ministrice Murganić i ministra zdravstva Milana Kujundžića.

Vijeće za demografsku revitalizaciju u Banskim dvorima pod predsjedanjem premijera Plenkovića raspravlja o tijeku pripreme i provedbe mjera demografske revitalizacije, prije svega o proširenju doplatka za djecu te povećanju dostupnosti dječjih vrtića diljem Hrvatske. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene