Obavijesti Video Pretražite Navigacija
a što vi čujete?

Je li ministar Ćorić izjavu kolegice Murganić dovršio psovkom? ''Čisto sumnjam da sam to rekao. Ako jesam, ispričavam se''

Nada Murganić i Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr)
Nada Murganić i Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Nada Murganić i Tomislav Ćorić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Dolazeći na sjednicu užeg kabineta, ministri su redom komentirali rekonstrukciju Vlade. Neki su, poput ministra zdravstva Milana Kujundžića, bili nervozni, a neki su se šalili i opušteno razgovarali. Ministar Tomislav Ćorić možda je otišao predaleko.

Dok je ministrica demografije Nada Murganić odgovarala na novinarska pitanja, pridružio joj se ministar zaštite okoliša Tomislav Ćorić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Afera koja trese Hrvatsku Vanđelić progovorio o Ini, tvrdi da je Ćorić sve znao: "Poslao sam svima mail. Godišnje gubimo 200 milijuna eura, očito postoji problem..." Slika nije dostupna nakon rekonstrukcije Poznato što će biti s bivšim ministrima Aladrovićem i Ćorićem: "Ni oni nisu iznimka..."

''Oni koji su tu lijepo rade, a oni koje će doći isto će raditi. Radimo. Uvijek ministar može doći i otići'', rekla je Nada Murganić, s čime se složio i Ćorić.

Na pitanje bi li ona ostala ili otišla iz Vlade, Murganić je rekla da će biti onako kako premijer odluči. ''Pa to sam vam rekla, a najviše ste to mene pitali'', rekla je ministrica demografije. ''Volite vi mene malo...'', rekla je Murganić kroz smijeh. ''Što?'', pitali su novinari, a odgovorio je Ćorić također kroz smijeh. ''Je***'', čuli su jedni, dok drugi misle da je rekao ''Idemo!''. Procijenite sami. 

Na izlasku iz Vlade novinari su ga pitali je li svjestan da je opsovao, a Ćorić je odgovorio: ''Moram priznati da nisam.''

 

''Razgovarao sam s Nadom i ona mi kaže da nisam ništa rekao. Čuo sam snimku, ako se to doista dogodilo, a vjerujem da nije, ispričavam se na neprimjerenom izrazu. Međutim, čisto sumnjam u to, to nije izraz koji koristim'', rekao je ministar. Je li mu se omaklo? ''Ne, ne mislim da mi se omaklo, mislim da to uopće nije moj glas'', rekao je na kraju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene