Mirela Holy, bivša SDP-ova kandidatkinja na izborima za Europski parlament, u srijedu je sudjelovala u prometnoj nesreći na skuteru u zagrebačkim Remetama. U nesreći je lakše ozlijeđena.

Galerija


"Moglo je završiti jako loše, ali završilo je dobro. Sama sam si kriva za nesreću jer sam odlučila ići skuterom, a ne autom, iako je bilo loše vrijeme i padala je kiša", rekla je Mirela Holy za DNEVNIK.hr i opisala što se dogodilo.

Vezani članci Jak vjetar, ilustracija Jak vjetar u Sloveniji: Srušeno stablo ubilo vozača, problemi u prometu, stanovnici bez struje... Vlak izletio s tračnica kod Milana Dvoje ljudi poginulo u izlijetanju brzog vlaka kod Milana

"Spuštala sam se niz cestu kada je automobil koji je dolazio ususret presjekao zavoj. Prepala sam se, izgubila kontrolu nad skuterom, proklizala i pala.

Vozilo iz suprotnog smjera lagano me udarilo jer sam pala na suprotnu stranu, ali gospođa je super reagirala i samo me okrznula. Odmah je stala.

Dala sam iskaz policiji, došla je hitna, tamo su me slikali i ustanovili da mi je iščašeno rame, koje su odmah namjestili. Kao posljedicu svega imam i hematome", rekla nam je Holy.

Napominje da je vozila s važećom vozačkom dozvolom, da je skuter registriran i da je imala kacigu.

Davor Ivo Stier o europskim izborima: "To je bio neuspjeh, potrebno je ujediniti stranku, a ja ću to i napraviti“