Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Remetama

Mirela Holy sudjelovala u prometnoj nesreći: "Sama sam si kriva, ali imala sam važeću vozačku dozvolu, kacigu i registriran skuter"

Mirela Holy (Foto: Dnevnik.hr)
Mirela Holy (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Mirela Holy (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Mirela Holy, bivša SDP-ova kandidatkinja na izborima za Europski parlament, u srijedu je sudjelovala u prometnoj nesreći na skuteru u zagrebačkim Remetama. U nesreći je lakše ozlijeđena.

"Moglo je završiti jako loše, ali završilo je dobro. Sama sam si kriva za nesreću jer sam odlučila ići skuterom, a ne autom, iako je bilo loše vrijeme i padala je kiša", rekla je Mirela Holy za DNEVNIK.hr i opisala što se dogodilo.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

"Spuštala sam se niz cestu kada je automobil koji je dolazio ususret presjekao zavoj. Prepala sam se, izgubila kontrolu nad skuterom, proklizala i pala.

Vozilo iz suprotnog smjera lagano me udarilo jer sam pala na suprotnu stranu, ali gospođa je super reagirala i samo me okrznula. Odmah je stala.

Dala sam iskaz policiji, došla je hitna, tamo su me slikali i ustanovili da mi je iščašeno rame, koje su odmah namjestili. Kao posljedicu svega imam i hematome", rekla nam je Holy.

Napominje da je vozila s važećom vozačkom dozvolom, da je skuter registriran i da je imala kacigu.

Aktualno Davor Ivo Stier o europskim izborima: "To je bio neuspjeh, potrebno je ujediniti stranku, a ja ću to i napraviti“ Davor Ivo Stier (Dnevnik.hr) Davor Ivo Stier (Dnevnik.hr) Davor Ivo Stier (Foto: Dnevnik.hr) Davor Ivo Stier (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Davor Ivo Stier (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Davor Ivo Stier o europskim izborima: "To je bio neuspjeh, potrebno je ujediniti stranku, a ja ću to i napraviti“ 1/3 >>


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene