U tvornici stolarije i prerade drva u Valpovu izbio je veliki požar. Na teren je izašlo oko 50 vatrogasaca, a gorio je veći dio postrojenja.

Galerija


Veliki požar izbio je u tvronici stolarije i za drvnu preradu u Valpovu.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Veliki požar noćnog kluba u Zagrebu: Plamen u potpunosti zahvatio objekt, na teren izašlo 15 vatrogasaca Požar u Zagrebu - 8 Izbio požar u Zagrebu: Gusti dim sukljao iznad bivše tvornice, dojave stizale iz gotovo cijelog grada. Vatrogasci objavili što se zapalilo

Na teren su izašli svi vatrogasci DVD-a Valpovo, kao i DVD iz okolnih mjesta Ladimirevaca, Petrijevaca, Marijančaca te Belišća. Na terenu je bilo 50 vatrogasaca s 13 vatrogasnih kola.

Zapovjednik DVD-a Stjepan Koški kazao nam je da je požar stavljen pod kontrolu, a u večernjim satima još je ostalo 20-ak vatrogasaca koji će na požarištu biti do jutra.

''Požar još traje, ali je sve pod kontrolom i nema opasnosti od širenja. Sad se likvidiraju žarišta koja su velika jer je to tvornica drvne industrije. To će trajati cijelu noć'', rekao je Koški. Dodao je da su skladišni prostori i pogoni, a izgorio je najveći dio postrojenja. U požaru nema ozlijeđenih.

Na snimci koju nam je poslala čitateljica vidi se gusti dim koji je zahvatio tvornicu. 

Više detalja o velikom požaru bit će poznato nakon policijskog očevida.