Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVJEDOKINJA GA OPTUŽILA

Ministar Vili Beroš objasnio zašto nije priskočio u pomoć policajcu ranjenom u pucnjavi na Markovu trgu

Ministar Vili Beroš prošao je automobilom Markovim trgom u vrijeme kad su ranjenog policajca unosili u vozilo saniteta i nije se zaustavio, ispričala je svjedokinja. Na presici Nacionalnog stožera ministar je objasnio zašto nije pomogao ranjenom policajcu.

Zaposlenica trgovine koja se nalazi blizu Markova trga i zgrade Vlade rekla je novinarima između ostalog da je pomagala policajcu ranjenom u napadu te da hitna pomoć nije došla kad su je zvali, već je stiglo sanitetsko vozilo.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

U to vrijeme, dok su oni pomagali vozaču saniteta da unesu ranjenog policajca u vozilo, na Markov trg stigao je i ministar zdravstva Vili Beroš. Kako je istaknula, on se nije zaustavio niti priskočio u pomoć, već je samo prošao u automobilu.

Na presici Nacionalnog stožera Beroš je na pitanje novinara potvrdio da je prolazio automobilom Markovim trgom u to vrijeme. "Bio sam gore pred kraj samog zbivanja.

Nisam svjedočio pucnjavi, prolazio sam u automobilu kada je ranjena osoba, sada to znam, tada to nisam znao, ukrcavana u automobil Hitne pomoći. Bila je prekrivena dekom, nisam vidio krv niti da se nekome pruža hitna pomoć ili da je urgentno zbivanje", rekao je Beroš.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene