Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar pregovara

Hoće li vizni režim obeshrabriti turiste iz Rusije i Turske?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar turizma Darko Lorencin putuje u Kijev i u Moskvu kako bi se uvjerio da zbog viznog režima neće biti problema u dolascima turista.

Na Jadranu u mnogim djelovima kiša još uvijek određuje turističku atmosferu, a tako je bilo i veći dio svibnja. Gostiju nedvojbeno ima, unaprijed dogovorene rezervacije se većinom ne otkazuju, ali hotelijeri i iznajmljivači ipak osjećaju manjak last minute gostiju. Neki od onih koji bi u posljednji trenutak prije odmora odlučili doći baš u Hrvatsku, odustaju kada na internetu vide kišno vrijeme.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobre brojke Obećavajuća sezona: Hoteli su već gotovo rasprodani, slobodnih soba gotovo da i nema Slika nije dostupna Iz Rusije s ljubavlju: Hrvatsko veleposlanstvo ZATRPANO zahtjevima za vize - 1000 na dan!

>> Hoće li uvođenje vize za građane BiH smanjiti njihove dolaske?

Tu je i vizni režim koji i dalje stvara probleme gostima s ruskog i turskog područja. Ipak, ministar turizma ne očekuje znatne probleme u turističkom prometu, a zbog viznog režima putuje u Ukrajinu i Rusiju.

'Vodimo računa o tome na dnevnj bazi. Prekosutra putujem u Moskvu, dan kasnije u Kijev. Osobno se želim isto tako uvjeriti i porazgovarati s turoperatorima', rekao je ministar turizma Darko Lorencin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene