Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi problem

Ministar Kujundžić ima još dva apartmana na Pagu? U zadnjoj verziji imovinske kartice ih nije naveo

Milan Kujundžić
Milan Kujundžić DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Milan Kujundžić Milan Kujundžić Foto: DNEVNIK.hr Milan Kujundžić Milan Kujundžić Foto: Vijesti u 17 +0 Milan Kujundžić, odgovor Galerija 1/3 >>
U verziji imovinske kartice Milana Kujundžić od petka ujutro spominje se vlasništvo nad jednim apartmanom u Novalji, i to veličine 50 četvornih metara, koji glasi na bračnog druga, to jest na suprugu. Jutarnji list tvrdi da je Kujundžić vlasnik još dviju nekretnina na Pagu kojih nema u imovinskoj kartici.

Samo nekoliko sati nakon objave nove imovinske kartice ministra zdravstva Milana Kujundžića, Jutarnji list tvrdi kako je ministar vlasnik još dviju nekretnina na Pagu kojih nema u kartici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 65 milijuna razloga BITKA ZA MILIJUNE Na pomolu sukob Mosta i HDZ-a? Slika nije dostupna Umalo tragedija Na koncertu klape Intrade u Novalji bura srušila konstrukciju pozornice, četvero djece ozlijeđeno

Navode kako na Milana Kujundžića u Novalji na otoku Pagu prema zemljišnim knjigama s datumom 24. 1. 2019. glase još dva apartmana, veličine 38,99 i 37,69 četvornih metara.

U verziji imovinske kartice od petka spominje se vlasništvo nad jednim apartmanom u Novalji, i to veličine 50 četvornih metara, koji glasi na bračnog druga, to jest na suprugu.

Jutarnji navodi kako prema tome proizlazi da supružnici ili posjeduju tri apartmana na otoku Pagu, a ne jedan, ili je ministar još jednom unio krive podatke u imovinsku karticu.

Ta dva novootkrivena ministrova dvosobna stana nalaze se na drugoj etaži i upisani su kao apartmani koji se sastoje od "hodnika, sobe, kupaone, dnevnog boravka i kuhinje te balkona". Povezani su s vlasništvom balkona veličine 27,98 četvornih metara.

No na ta druga dva apartmana upisana je i zabilježba o kreditu u visini 50 tisuća eura iz veljače 2007. godine od strane PBZ-a. Zabilježba nije brisana, a taj kredit se ne spominje ni u zadnjoj verziji imovinske kartice. Postoji mogućnost da je otplaćen, ali nije provedeno brisanje, tvrdi Jutarnji list.

Osim toga, na suprugu ministra zdravstva Milana Kujundžića od 2018. godine u zemljišnim knjigama vodi se i oranica od 578 četvornih metara u Novom Zagrebu. Ta oranica se također ne spominje niti u jednoj ministrovoj imovinskoj kartici od 2016. do danas.

Oranica je prenesena na suprugu ministra zdravstva u postupku likvidacije njezine tvrtke Zidni vrt d.o.o., piše Jutarnji list.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene