Milan Kujundžić (Foto: Filip Kos/PIXSELL)
Milan Kujundžić (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Foto: Filip Kos/PIXSELL

Ministar zdravstva u novoj imovinskoj kartici, koju je objavio u petak, otkrio je tko je misteriozni prijatelj iz studentskih dana koji mu je pozajmio novac za kupnju kuće.


Milan Kujundžć objavio je novu imovinsku karticu. U njoj stoji kako mu je 300.000 kuna za kupnju kuće posudio Miro Palac. Dosad taj podatak ministar nije htio otkriti, samo je govorio da je riječ o prijatelju iz studentskih dana.  

Vezani članci Premijer Plenković u Dubrovniku - 1 Premijer Plenković novinare uči poslu: "Vaš posao je da prenosite ono što je relevantno za građane" Damir Krstičević i Andrej Plenković Plenković: ''Stojim iza Krstičevića ako želi dati mandat na raspolaganje. U kontaktu sam s njim''

Palac je, inače, piše N1, suvlasnik i predsjednik Nadzornog odbora veledrogerije Pharmanet i vlasnik ljekarne Palac.

Ministar je prijavio i da ima apartman u Novalji od 50 kvadratnih metara, čija je približna tržišna vrijednost 750.000 kuna.

Tu je i kuća u Markuševcu površine 131,91 metar kvadratni. Piše da je kupljena kreditom, približne tržišne vrijednosti u trenutku podnošenja izvješća od 1.500.000 kuna.

Kujundžić ima i kuću u Ivanbegovini pokraj Imotskog. Površine je 100 kvadrata, a stekao ju je nasljedstvom. Kako piše u kartici, vrijedi 650.000 kuna.

U imovinskoj kartici nalazi se i kuća u Zagrebu, površine 288 kvadrata. Stečena je kreditom, pozajmicom i kupnjom od drugih izvora dohotka, približne tržišne vrijednosti od 1.462.500 kuna.