Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBLJETNICA OLUJE

Milanović o Kninu i odlasku u Grubore: "Moj je zadatak da kažem što mislim da je bolje"

Zoran Milanović dolazi u Knin - 3
Zoran Milanović dolazi u Knin - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Predsjednik Zoran Milanović kazao je da će ići u Knin na proslavu Oluje, ali i bocnuo premijera Plenkovića zbog mjesta na kojem će se održavati proslava. U Grubore će, kaže, na dan kada se dogodilo ubojstvo, 25. kolovoza.

Posljednjih dana vodi se rasprava između koalicijskih partnera HDZ-a i SDSS-a tko će doći u Knin na obljetnicu Oluje, a tko u Grubore na mjesto likvidacije srpskih civila nakon Oluje.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

I dok nema odgovora na ta pitanja, predsjednik Zoran Milanović poručio je da će otići u Grubore, ali na dan kada se dogodilo ubojstvo, a to je 25. kolovoza. Oluju će proslaviti u Kninu s državnim vrhom i zapovjednicima od kojih će neki dobiti i odlikovanja.

"Sad, tisuću ljudi, ne mora biti tisuću ljudi, može biti 300 ljudi, može biti 400 ljudi. Ali na kraju gospoda iz Vlade koja organiziraju proslavu i koja tamo imaju apsolutnu većinu, će ako žele organizirati tu proslavu i u Čavoglavama. Ja to ne mogu spriječiti.

Dakle, moj zadatak je da ja kažem šta ja mislim da je bolje. Na kraju će gospodin Plenković, koji je odlučio govoriti dolje kraj kolodvora, govoriti tamo. Da, ja to podcjenjujem u odnosu na kninsku tvrđavu.

Naći ću se sa zapovjednicima na kninskoj tvrđavi noć prije, 4. kolovoza navečer, ako ne bude prolom oblaka. Ako bude, dići ćemo šator", rekao je Milanović.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene