Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON OBJAVE KANDIDATURE

Milanović bocnuo Grabar-Kitarović na Facebooku: "Prije 107 dana objavio sam kandidaturu za predsjednika. (pauza za pljesak)"

Zoran Milanović (Foto: Dnevnik.hr)
Zoran Milanović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Zoran Milanović (Foto: Dnevnik.hr) Zoran Milanović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Zoran Milanović (Foto: Dnevnik.hr) Zoran Milanović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Upute u govoru Predsjednice (Foto: Dnevnik.hr) Upute u govoru Predsjednice (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Upute u govoru Predsjednice (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Zoran Milanović komentirao je materijale koje su iz stožera Grabar-Kitarović podijelili novinarima, a u kojima su ostale navedene upute predsjednici.

Službena objava predsjedničke kandidature Kolinde Grabar-Kitarović izazvala je u srijedu niz reakcija. Uz poruke podrške, mahom iz redova HDZ-a, bilo je i onih koji su izrazili svoju skepsu pa je tako Joža Manolić kazao da misli kako će već u prvom krugu pobijediti Zoran Milanović jer je aktualna presjednica izbacila Tita (odnosno njegovu bistu iz Predsjedničkih dvora).

Pročitajte i ovo Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora" Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

Milanović se pak na Facebooku oglasio objavom koja se oslanja na materijale koje su iz stožera Grabar-Kitarović podijelili novinarima, a u kojima su ostale navedene upute predsjednici.

Uz napomenu "blagi smiješak", ispisanu poput didaskalija, u zagradi, Milanović je objavio: "Prije 107 dana objavio sam kandidaturu za predsjednika. (pauza za pljesak)

I dalje vam obećavam kako će me u tome uvijek voditi zdrav razum i karakter. (Bez latinske poslovice!)

Živjeli!" 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene