Zoran Milanović komentirao je materijale koje su iz stožera Grabar-Kitarović podijelili novinarima, a u kojima su ostale navedene upute predsjednici.

Galerija


Službena objava predsjedničke kandidature Kolinde Grabar-Kitarović izazvala je u srijedu niz reakcija. Uz poruke podrške, mahom iz redova HDZ-a, bilo je i onih koji su izrazili svoju skepsu pa je tako Joža Manolić kazao da misli kako će već u prvom krugu pobijediti Zoran Milanović jer je aktualna presjednica izbacila Tita (odnosno njegovu bistu iz Predsjedničkih dvora).

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović stigli na sučeljavanje Nove TV Otkrili strategije: Grabar-Kitarović i Milanović stigli na finalno sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Novoj TV Sučeljavanje Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića - 4 Šok na kraju sučeljavanja: Grabar-Kitarović otkrila sadržaj SMS-a koji joj je Milanović navodno poslao kad se sastavljala Vlada - ''Išao je na moj ego''

Milanović se pak na Facebooku oglasio objavom koja se oslanja na materijale koje su iz stožera Grabar-Kitarović podijelili novinarima, a u kojima su ostale navedene upute predsjednici.

Uz napomenu "blagi smiješak", ispisanu poput didaskalija, u zagradi, Milanović je objavio: "Prije 107 dana objavio sam kandidaturu za predsjednika. (pauza za pljesak)

I dalje vam obećavam kako će me u tome uvijek voditi zdrav razum i karakter. (Bez latinske poslovice!)

Živjeli!"