Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaže da Milanović pobjeđuje

Joža Manolić: "Kolinda Grabar-Kitarović ne može pobijediti jer je izbacila Tita"

Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr)
Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Joža Manolić na otvaranju biste Mahatmi Gandhiju na Bundeku rekao je kako misli da će na predsjedničkim izborima već u prvome krugu pobijediti Zoran Milanović jer je aktualna predsjednica - izbacila Tita.

Povodom obilježavanja 150. godišnjice rođenja Mahatme Gandhija na zagrebačkom parku Bundeku u srijedu je otkrivena njegova bista. Tamo su bili Milan Bandić, Andrej Plenković, ali i Joža Manolić. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neslužbeni rezultati DIP-a Predsjednički izbori: Kako je glasala dijaspora? Stožer Kolinde Grabar-Kitarović nakon izlaznih anketa ide na odmor? Gubitnica Grabar-Kitarović održala govor: "Hrvatska je odlučila, Zoran Milanović će biti predsjednik. Ja ostajem u Hrvatskoj"

Manolića su pitali što misli o objavi kandidatiture za drugi mandat aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. 

"Ne može pobijediti jer je polovica Hrvatske odmah na početku protiv nje zbog izbacivanja Tita kao nosioca jednog antifašizma i sad ćemo mi objediniti i SDP i antifašizam i mislim da ćemo već u prvom krugu dobiti bitku protiv gospođe", rekao je bivši obavještajac, pripadnik UDBA-e, jugoslavenski i hrvatski političar te bivši hrvatski premijer Joža Manolić.

"SDP je napravio jednu stratešku platformu, da kandidira jednog čovjeka jer se bira jedan predsjednik. Iza tog svog kandidatat stala je čitava stranka, stat će čitav SDP, stat će antifašizam čitav i mi možemo već u prvom krugu dobiti“, zaključio je Manolić. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene