Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pogledajte video

Otkrili strategije: Grabar-Kitarović i Milanović stigli na finalno sučeljavanje predsjedničkih kandidata na Novoj TV

Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović stigli na sučeljavanje Nove TV
Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović stigli na sučeljavanje Nove TV DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kolinda Grabar-Kitarović stigla na sučeljavanje na Novoj TV Kolinda Grabar-Kitarović stigla na sučeljavanje na Novoj TV Foto: DNEVNIK.hr Kolinda Grabar-Kitarović stigla na sučeljavanje na Novoj TV Kolinda Grabar-Kitarović stigla na sučeljavanje na Novoj TV Foto: DNEVNIK.hr Kolinda Grabar-Kitarović stigla na sučeljavanje na Novoj TV Kolinda Grabar-Kitarović stigla na sučeljavanje na Novoj TV Foto: DNEVNIK.hr Kolinda Grabar-Kitarović stigla na sučeljavanje na Novoj TV Kolinda Grabar-Kitarović stigla na sučeljavanje na Novoj TV Foto: DNEVNIK.hr +8 Dolazak Zorana Milanovića na sučeljavanje na Novoj TV Galerija 1/13 >>
Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović stigli su na završno sučeljavanje Nove TV.

Kolinda Grabar-Kitarović stigla je oko 19:25 u studio gdje će se održati sučeljavanje Nove TV, a Zoran Milanović je stigao nekoliko minuta prije 20 sati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neslužbeni rezultati DIP-a Predsjednički izbori: Kako je glasala dijaspora? Slika nije dostupna Interaktivna karta Objavljeni detaljni rezultati predsjedničkih izbora: Pogledajte kako su glasali vaši susjedi

"Nadam se da ćemo konačno razgovarati o programu i budućnosti Hrvatske", rekla je Grabar-Kitarović kratko prilikom dolaska.

U Milanovićevoj pratnji bio je samo Nikola Jelić, glasnogovornik njegove kampanje. 

Milanović je na ulazu rekao da vjeruje da će naglasak biti borba za činjenice i istinu. "Mislim da je presudno da oni koji me žele podržati da razmišljaju kao da zaostajem tri posto. Vjerujem, a sad mi je samo vjera preostala, da ću biti jednako uspješan kao u prvom krugu", rekao je Milanović prilikom ulaska u studio za Dnevnik Nove TV. 

Zoltan Kabok, glasnogovornik kampanje Kolinde Grabar-Kitarović, kaže da će ona u sučeljavanju govoriti o tome što je činila proteklih pet godina u kojima je Hrvatska, kako kaže, bila bolja u odnosu na razdoblje Zorana Milanovića.

"Sa svakim političkim srazom raste popularnost Kolinde Grabar-Kitarović i potpora. Zaključujem da će i oni posljednji skeptici uvidjeti večeras da je jedini pravi smjer Kolinda Grabar-Kitarović", rekao je Kabok za Dnevnik Nove TV.

Završno sučeljavanje počinje u 22:20 na Novoj TV, a možete ga pratiti uživo i na našem portalu i na društvenim mrežama Nove TV. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene