Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iznenadila izborom filma

Milanović i Grabar-Kitarović otkrili kako se opuštaju: "Manje trčim jer sam pretežak", "I meni je kampanja ostavila tragova"

U setu lakih pitanja u sučeljavanju Nove TV, Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović otkrili svoju najdražu knjigu i pjesmu te priznali da su tijekom kampanje oboje natukli - kilograme.

Mali princ je knjiga koja je obilježila djetinjstvo Kolinde Grabar-Kitarović. Zoran Milanović, pak, kaže da je čitao puno knjiga kao dijete, jednu nije mogao izdvojiti.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Promjene Milanović najavio jedan od prvih poteza Vlade nacionalnog spasa Zoran Milanović "Lažu vas" Milanović o Turudiću: "To mu je najbolja stvar koju je napravio"

Nije mogao jednostavno odgovoriti ni koja mu je najdraža pjesma. „Sigurno nisu revolucionarne, partizanske, one na koje su nas tjerali. Jer na što god te tjeraju, to odbijaš. Mene je obilježio novi val“, ustvrdio je Milanović.

Grabar-Kitarović je izdvojila Cesaricu Olivera Dragojevića.

Kandidati su preporučili i film za predizbornu šutnju. „Volim se vraćati na Dan nezavisnosti zato što se Zemlja ujedinila u borbi protiv zajedničkog neprijatelja – svemiraca“, rekla je Grabar-Kitarović, na što je Milanović rekao da mu je to grozan kič.

„Bilo jednom u Americi, to je talijanski film, briljantan, nevjerojatna kamera“, preporučio je Milanović.

Kandidati su otkrili i kako se opuštaju od stresa. „Zdebljao sam se, tako da sad manje trčim jer sam pretežak, koljena me još uvijek dobro drže. Spavam umjereno, šest, sedam sati dnevno. Spavam kvalitetno“, rekao je Milanović, dodajući da se druži i s prijateljima.

Grabar-Kitarović se od stresa najradije opušta gledanjem filma s djecom uz kokice. „Volim tjelovježbu, volim trčati. Isto moram kazati da je ova kampanja ostavila svojih tragova, ali brzo ćemo se vratiti“, rekla je Grabar-Kitarović.

Njoj bi idealno poslijepodne izgledalo tako da zajedno s obitelji napravi ručak i uz kokice pogledaju zajedno film. Milanović, pak, nema ideanog poslijepodneva. „Život te gura u novi dan. Sjećam se kad mi je otac davao sitnu lovu da iskopak kubik gline u Zagorju, da bi mogao uvesti vodu u vikendicu. To je mogao napraviti da da nekom lokalnom. To sam napravio ja, vratio se krvav u Zagreb, proklinjao sve svece, a danas mi se čini kao idealno poslijepodne“, rekao je Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene