Milan Bandić i Zoran Milanović (Foto: Pixsell)
Milan Bandić i Zoran Milanović (Foto: Pixsell)

Nakon tri godine zagrebački je gradonačelnik ipak odustao od tužbe protiv šefa SDP-a.


Tijekom lokalnih izbora 2013. godine, bivši premijer Zoran Milanović osvrnuo se na Milana Bandića i njegovo vođenje glavnog grada rekavši kako postoje elementi korupcije i klijentelizma te da je svima u SDP-u pao kamen sa srca kad je Bandić izbačen iz stranke.

Zbog tih riječi zagrebački je gradonačelnik tužio Zorana Milanovića rekavši kako mu je time nanesena povreda dostojanstva, ugleda, ali i duševne boli. Od Milanovića je tada tražio 300.000 kuna plus sudske troškove.

No, kako doznajemo, Bandić je prošlog mjeseca odustao od tužbe, platio sudske troškove i Zoranu Milanoviću vratio iznos sudske pristojbe.

Bandić je danas rekao kako od tužbe nije odustao on nego njegov odvjetnik, a na naše pitanje je li to zbog moguće postizborne suradnje s SDP-om zagrebački je gradonačelnik bio slikovit kao i uvijek.

'Sve ću napraviti za bolji život građana. Išao bih i s crnim vragom samo da Hrvatskoj bude bolje', rekao je Bandić i prilično samouvjereno dodao kako on 'nije kao ovi drugi' te da će zbog toga on pobijediti i biti premijer.