Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslušao liječnike?

Bandić ipak ne dolazi na otkrivanje spomenika Franji Tuđmanu?

Bandić boljeg zdravstvenog stanja (Foto: Dnevnik.hr)
Bandić boljeg zdravstvenog stanja (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Milan Bandić navodno ipak neće prisustvovati otkrivanju spomenika Franji Tuđmanu.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas ipak neće prisustvovati otkrivanju spomenika prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu, piše Jutarnji list. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povodom obljetnice smrti Bit će gotov do 10. prosinca: Bandić otkrio nove detalje o spomeniku predsjedniku Franji Tuđmanu Slika nije dostupna 'U čemu je problem?' Bandić: Imat ćemo najveći i najljepši spomenik Tuđmanu

Milan Bandić prošli je tjedan hospitaliziran zbog plućne embolije, a čini se kako su ga liječnici  ipak uspjeli uvjeriti da ostane u bolnici na Jordanovcu

Naime, kako saznaje Jutarnji list, Bandić ostaje u bolničkom krevetu nakon što su mu liječnici objasnili kakve mu opasnosti za zdravlje prijete ako ne bude mirovao.

"Kod liječenja plućne embolije najvažnije je mirovanje dok se lijekovima ne riješe trombovi koji mogu zakomplicirati, pa i životno ugroziti pacijenta. Kako bi se Bandić do mjesta gdje će se otkriti spomenik morao voziti u sanitetskom vozilu, već je to jako velik rizik", kažu liječnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene