Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovno se otkrio

Mesić: Gluma je moja nova profesija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li bivši predsjednik države trebao prihvatiti ulogu u filmu Filipa Šovagovića, mišljenja su različita. Na Hvaru smo provjerili što mještani te glumci kažu o novom kolegi.

Uvala Zaraće, nadomak grada Hvara. Na stijenama iznad mora, Mesić snima scenu u filmu Visoka modna napetost. Kratka uloga, samo dva dana snimanja. Hoće li neki ipak zamjeriti? 'Naravno da će zamjeriti, uvijek me pola odobrava, pola zamjeri. Ja mislim da će mi zamjeriti frizuru', našalio se Stipe Mesić.

Hvar već zna, Mesić je na otoku, snima film. neki kažu, ako ga to veseli, neka snima. Glumi sebe, u vrijeme kada je bio predsjednik države. Po scenariju, stigao je u malo mjesto Bura na izmišljenom otoku Držu pa ga lokalni načelnik pita kako hitno povećati natalitet da dobiju status većeg mjesta. Imaju 99 stanovnika, treba im 101.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio iza rešetaka Pijan divljao na trajektu: Vikao i galamio, vrijeđao putnike i osoblje pa napao kapetana Frane Barbarić, predsjednik Uprave HEP-a Šef HEP-a Barbariću odbijena žalba, vila na Hvaru mora se rušiti, a priprema se i optužnica

Goran Navojec, kolega glumac, Mesića je čak usporedio i glumačkom legendom Anthonyjem Hopkinsom. 'Sad smo ga gledali kako glumi nevjerojatno opušteno, ležerno',istaknula je glumica Marija Škaričić. Šovagović filmom želi biti dio mediteranskog smjera, želi napraviti mediteranski meditativni film. Mediteran će sigurno mnoge privući, ali i nova filmska zvijezda.

Ako bude još ponuda, Mesić kaže kako će morati pitati o tome onoga tko ga je i otkrio, Filipa Šovagovića. 'To mi je nova karijera', našalio se i na kraju bivši hrvatski predsjednik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene