Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Je li bivši predsjednik države trebao prihvatiti ulogu u filmu Filipa Šovagovića, mišljenja su različita. Na Hvaru smo provjerili što mještani te glumci kažu o novom kolegi.


Uvala Zaraće, nadomak grada Hvara. Na stijenama iznad mora, Mesić snima scenu u filmu Visoka modna napetost. Kratka uloga, samo dva dana snimanja. Hoće li neki ipak zamjeriti? 'Naravno da će zamjeriti, uvijek me pola odobrava, pola zamjeri. Ja mislim da će mi zamjeriti frizuru', našalio se Stipe Mesić.

Hvar već zna, Mesić je na otoku, snima film. neki kažu, ako ga to veseli, neka snima. Glumi sebe, u vrijeme kada je bio predsjednik države. Po scenariju, stigao je u malo mjesto Bura na izmišljenom otoku Držu pa ga lokalni načelnik pita kako hitno povećati natalitet da dobiju status većeg mjesta. Imaju 99 stanovnika, treba im 101.

Vezani članci Hvar - 1 Svaki deseti stanovnik Hvara je stranac: "Kolega iz Barcelone kaže da će se zavezati za palmu i neće otići" Zoran Milanović na Hvaru Milanović na Hvaru opleo i po Vučiću: "Nisam predsjednik Srbije nego Hrvatske. Ovo je moj posao. Dobro, Vučić bar ne priča o srpskom moru, zasad"

Goran Navojec, kolega glumac, Mesića je čak usporedio i glumačkom legendom Anthonyjem Hopkinsom. 'Sad smo ga gledali kako glumi nevjerojatno opušteno, ležerno',istaknula je glumica Marija Škaričić. Šovagović filmom želi biti dio mediteranskog smjera, želi napraviti mediteranski meditativni film. Mediteran će sigurno mnoge privući, ali i nova filmska zvijezda.

Ako bude još ponuda, Mesić kaže kako će morati pitati o tome onoga tko ga je i otkrio, Filipa Šovagovića. 'To mi je nova karijera', našalio se i na kraju bivši hrvatski predsjednik.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju