Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Umjesto u Hrvatsku - na Triglav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik hrvatske Vlade na slovenski je poziv na bojkotiranje hrvatskog turizma odgovorio : 'Pa nek' onda idu na Triglav'.

Hrvatsko-slovenska prepirka oko bojkota hrvatskog turizma danas je time dobila svoj nastavak. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Slovenija u šoku Stravične priče pacijenata koji su trpjeli nasilje iza zatvorenih vrata Psihijatrijske klinike: "Pritiskali su mi jastuk na lice, gušio sam se. Mislio sam da ću umrijeti" Pucnjava u Ljubljani Grad bio u blokadi Strava u susjedstvu: Stižu detalji pucnjave u Ljubljani u kojoj su ubijene dvije osobe, počinitelj je imao i bombu?

Podsjetimo, potpredsjednik slovenskog parlamenta i zastupnik LDS-a, Marko Pavliha, pozvao je slovensku vladu i predsjednika slovenskog parlamenta Franca Cukjatija na što arogantniju i oštriju politiku  Slovenije prema Hrvatskoj. Na to je reagirao glasnogovornik hrvatske Vlade, Vlatko Maček.

Pavliha je tako predlagao da slovenski veleposlanik odstupi sa dužnosti iz Zagreba, da Slovenija prestane podupirati Hrvatsku na putu prema EU te da vlada pošalje poziv građanima da ove godine svoje praznike ne provode u Hrvatskoj.

'Izjava Pavlihe kao predstavnika visoke politike je neodgovorna, bezobrazna, neumjesna i potpuno neprihvatljiva. Ta izjava puno govori o čovjeku koji ju je rekao' rekao je Vlatko Maček. 

Na Pavlihin poziv građanima Slovenije da bojkotiraju hrvatski turizam, Maček je odgovorio: 'Pa nek onda idu na Triglav'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene