Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nasrnuo na njih

VIDEO/FOTO Policija otkrila detalje drame u centru Ljubljane: Mladi muškarac već je sudjelovao u sličnom incidentu 2020.

Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 2
Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 2 Crt Piksi / Delo / CROPIX
Aktualno Galerija Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 16 Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 16 Foto: Crt Piksi / Delo / CROPIX Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 15 Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 15 Foto: Crt Piksi / Delo / CROPIX Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 13 Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 13 Foto: Crt Piksi / Delo / CROPIX Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 14 Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 14 Foto: Crt Piksi / Delo / CROPIX +15 Specijalci svladali muškarca u Ljubljani - 1 Galerija 1/20 >>
Policajci specijalne jedinice u centru Ljubljane onesposobili su muškarca maskiranog vizirom koji je u rukama imao dva noža, a na leđima ruksak te je čak nasrnuo na njih te ih je gurao i prijetio im.

Incident se dogodio u centru slovenskog glavnog grada, na Bavarskom dvoru.

Na konferenciji za medije inspektor Željko Car kazao je kako je uhićen 23-godišnjak. Noževe je bacio na nagovor rođaka koji je došao na mjesto događaja, nakon čega je mladića savladala specijalna policija pri čemu je lakše ozlijeđen jedan policajac.

Mladi muškarac već je sudjelovao u sličnom incidentu 2020. godine i potrebna mu je medicinska pomoć, rečeno je na konferenciji za medije.

S obzirom na to da je istraga još u tijeku, policija nije mogla davati više informacija.

Također, pokreće se istraga da se utvrdi zašto elektrošoker nije imao učinka, iako je policija dva puta njime pokušala onesposobiti 23-godišnjaka.

 

Policija je dojavu dobila oko 15 sati i ogradila mjesto događaja, te poručila građanima da se ne približavaju, ali na ulici se ipak okupio velik broj ljudi koji su sve promatrali, javlja 24ur.

Pročitajte i ovo Ilustracija PROMETNA NESREĆA Nedaleko Sinja automobil naletio na dijete, prevezeno je u bolnicu

Tijekom intervencije bio je zaustavljen i javni promet, a stanovnici okolnih zgrada nisu smjeli izlaziti van. Slovenska policija najavila je kako će u 19 sati na konferenciji za medije reći više o ovom događaju.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene