Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISPRIČALI SE

Medved i Banožić javili da ne dolaze na prijem Zorana Milanovića na Kninskoj tvrđavi za ratne zapovjednike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ured predsjednika ove godine prvi put samostalno organizira prijem za ratne zapovjednike u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 27. obljetnice Oluje.

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović upriličit će svečani prijem za ratne zapovjednike povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 27. obljetnice VRO Oluja, izvijestili su iz Ureda predsjednika.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Pošalice i prepucavanja Plenkovićev glasnogovornik objavio plakat kojim se traži Milanović: "Nije nasilan ni naoružan, ali je vrlo plašljiv ako..." Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra

Prijem će se održati 4. kolovoza na Kninskoj tvrđavi, no na njemu neće biti ministara Tome Medveda i Marija Banožića koji su se već ispričali da ne mogu doći. Milanovićev kabinet još nema potvrdu dolazi li ministar Davor Božinović, javlja N1.

Dosad je Ured predsjednika zajedno s MORH-om bio organizator svečanosti na Kninskoj tvrđavi pa je tako lani ondje bio i ministar obrane Banožić. No, ove godine Ured predsjednika prvi put samostalno organizira prijem, a s obzirom na tenzije koje vladaju između predsjednika RH i Vlade, posebice ministra Banožića, i ne čudi ova situacija do koje je došlo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene