Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na Trešnjevačkoj tržnici

Masovna tučnjava navijača: Letjeli stolovi i stolci iz kafića, policija privela 25 osoba

Ilustracija: Google Sreet View
Ilustracija: Google Sreet View
Aktualno Galerija +0 Ilustracija: Google Sreet View Galerija 1/1 >>
Masovna tučnjava odvijala se oko 15 sati kod Trešnjevačke tržnice. Letjeli su stolovi, stolce, bicikli, a palile su se i baklje.

Uoči nogometne utakmice između Lokomotive i Hajduka u nedjelju poslijepodne su se na zagrebačkoj Trešnjevci potukle dvije grupe navijača, nakon čega je policija privela 25 osoba, od čega njih 20 iz gostujućeg kluba.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih

''Od 15:15 sati u kratkom vremenu na 192 policija je zaprimila više poziva građana koji su dojavljivali informacije o tučnjavi dviju suparničkih grupa navijača na području Trešnjevke, a ujedno i o paljenju baklji te uništavanju inventara ugostiteljskog objekta.

Odmah po tim dojavama, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke postupali su na mjestu događaja i do ovog trenutka priveli ukupno 25 osoba. Od toga je 20 osoba iz gostujućeg navijačkog kluba i 5 iz domaćeg navijačkog kluba.

Utvrđuju se okolnosti ovog događaja, a policijski su službenici na mjestu događaja te i dalje postupaju'', priopćili su iz PU zagrebačke.

Snimke sukoba koje su objavili internetski portali pokazuju veću skupinu ljudi s kapuljačama od kojih neki bacaju stolice.

Prema neslužbenim podacima sukob je izbio u jednom trešnjevačkom kafiću u kojem je zapaljena baklja te uništen inventar, a zatim se preselio na ulicu.

Utakmica 29. kola Prve HNL Lokomotiva – Hajduk igra se u 19 sati na stadionu u Kranjčevićevoj. (I.D. / Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene