Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog tvrdnji Porezne uprave

Merzel: Hitno me pustite iz Remetinca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik sisačko-moslavačke županice se u nadopuni žalbe na odluku o pritvoru pozvao na Poreznu upravu koja je ustvrdila da je pri kupnji zgrade županijskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, vrijednost zgrade točno procijenjena.

Na odluku o jednomjesečnom pritvoru Marina Lovrić Merzel žalila se još u srijedu, a sad je taj zahtjev i nadopunjen. "Napravili smo nadopunu žalbe u smislu novih elementa koji su se pojavili u četvrtak (na konferenciji za novinare Porezne uprave)", kazao je danas njezin odvjetnik Berislav Živković.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Odbacio sučeljavanje Plenković otkrio koliko je donirao HDZ-ovoj kampanji pa opleo po Milanoviću: "Svakog dana se budi i lupeta sa svojim primitivizmom" Slika nije dostupna Unutarnja kontrola Afera Merzel: 'I danas bi procjenjena vrijednost nekretnine bila ista'

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zagrebu o njegovoj žalbi će odlučivati početkom idućeg tjedna, najavio je.

PREDUHITRILI STRANKU: Merzel i Sabo podnijeli ostavke na funkcije u SDP-u!

Porezna uprava u Sisku procijenila je vrijednost zgrade Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Sisačko-moslavačke županije na 10 milijuna kuna, a DORH tvrdi kako je zgrada koju je Merzel kupila za 9,8 milijuna kuna preplaćena i to za čak 4,2 milijuna kuna.

Zamjenik ministra financija Slavka Linića, Boris Lalovac, te pomoćnica ministra i ravnateljice Porezne uprave Nada Čavlović Smiljanec u četvrtak su na konferenciji za novinare ustvrdili kako je pri kupnji zgrade Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Sisačko-moslavačke županije sve bilo prema zakonu i kako je zgrada točno procijenjena od strane sisačke Porezne uprave, što su potvrdile dvije revizije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene