Mila Rončević, pedijatrija - ilustracija (Foto: Facebook, Pixsell,Marijan Susenj)
Mila Rončević, pedijatrija - ilustracija (Foto: Facebook, Pixsell,Marijan Susenj) Foto: Facebook, Pixsell,Marijan Susenj

Cijela Hrvatska prikuplja novac za malenu Milu, djevojčicu iz Rijeke koja se bori za život protiv teške bolesti. Njezina majka gošća je Dnevnika Nove TV u 19:15 sati.


Sa Sanjom Matijević Rončević, majkaom malene Mile, u Dnevniku Nove TV uživo će razgovarati reporterka Katarina Jusić. Majka će otkriti i najnovije informacije o stanju njezine teško bolesne kćerkice te kad će moći otputovati za Ameriku na eksperimentalno liječenje.

Vezani članci 15 godina Dnevnika Nove TV - 3 Dnevnik Nove TV slavi rođendan! Prisjetili smo se kako su izgledali počeci i kakve su se promjene dogodile od tada Slike male Mile iz privatnog obiteljskog albuma (Foto: Dnevnik.hr) - 3 U liječenje malene Mile uključio se tim vrhunskih stručnjaka. Zaklada Nora Šitum objavila koliko je novca skupljeno kod njih

Majka malene Mije ima i poruku za građane, koji su još jednom pokazali veliko srce kad su u pitnaju dječiji životi, a kako glasi ta poruka pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19:15 sati.