Mila Rončević, pedijatrija - ilustracija (Foto: Facebook, Pixsell,Marijan Susenj)
Mila Rončević, pedijatrija - ilustracija (Foto: Facebook, Pixsell,Marijan Susenj) Foto: Facebook, Pixsell,Marijan Susenj

Cijela Hrvatska prikuplja novac za malenu Milu, djevojčicu iz Rijeke koja se bori za život protiv teške bolesti. Njezina majka gošća je Dnevnika Nove TV u 19:15 sati.


Sa Sanjom Matijević Rončević, majkaom malene Mile, u Dnevniku Nove TV uživo će razgovarati reporterka Katarina Jusić. Majka će otkriti i najnovije informacije o stanju njezine teško bolesne kćerkice te kad će moći otputovati za Ameriku na eksperimentalno liječenje.

Vezani članci Mislav Bago Ekskluzivno istraživanje: Pridržavaju li se hrvatski građani propisanih mjera i što će prvo napraviti kad završi pandemija? Mislav Bago Ekskluzivno istraživanje: Koliko se građana Hrvatske želi cijepiti protiv korone, što misle o cijepljenju preko reda i kome najviše vjeruju

Majka malene Mije ima i poruku za građane, koji su još jednom pokazali veliko srce kad su u pitnaju dječiji životi, a kako glasi ta poruka pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19:15 sati.