Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dodjela odlikovanja odgođena

"Majica se osušila, eto me!" Predsjednica nije mogla izdržati, ipak je došla na Trg dočekati Vatrene

Predsjednica ipak nije izdržala te je došla na središnji zagrebački trg dočekati hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Iako je prvotno poručila kako ne želi skretati pozornost s uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije, Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ipak nije izdržala te je došla na središnji zagrebački trg dočekati Vatrene.

Pročitajte i ovo Doček Vatrenih: Ilustracija - 3 Proslava u nedjelju Doček Vatrenih: Tko će sve nastupiti na glavnome zagrebačkom trgu? Dnevnik Nove TV doznaje detalje Slika nije dostupna Prvi objavio Dnevnik Nove TV Politico o bivšoj predsjednici kao kandidatkinji za čelo NATO-a: ''Može se pohvaliti jednim od najimpresivnijih životopisa''

"Majica se osušila i eto me. Bila sam toliko sretna i tužna jučer. Pokazali koliko smo ponizni u pobjedi, ali i dostojanstveni ako ne pobjeđujemo. Ipak, reakcije iz svijeta kažu da smo mi pobjednici", poručila je Predsjednica, koja je sinoć mokra do kože na stadionu Lužnjiki čestitala nogometnim viceprvacima svijeta.

Podsjetimo, Vatreni su danas trebali na Pantovčak, no zbog organizacijskih razloga dodjela priznanja je odgođena te će se održati naknadno.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene