Predsjednica ipak nije izdržala te je došla na središnji zagrebački trg dočekati hrvatsku nogometnu reprezentaciju.


Iako je prvotno poručila kako ne želi skretati pozornost s uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije, Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ipak nije izdržala te je došla na središnji zagrebački trg dočekati Vatrene.

Vezani članci Prof. dr. sc. Tihomir Cipek (Foto: Dnevnik.hr) Politički analitičar o Grabar-Kitarović: "Nije iznesena niti jedna prava poruka. Hvali se promjenama, a ljudi te promjene ne vide" Predsjednica Grabar-Kitarović objavila kandidaturu za još jedan predsjednički mandat (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) Iz rodnog mjesta Predsjednice stižu reakcije: "Za ovo što je danas, trebalo je biti snalažljiv i dobro odgojen"

"Majica se osušila i eto me. Bila sam toliko sretna i tužna jučer. Pokazali koliko smo ponizni u pobjedi, ali i dostojanstveni ako ne pobjeđujemo. Ipak, reakcije iz svijeta kažu da smo mi pobjednici", poručila je Predsjednica, koja je sinoć mokra do kože na stadionu Lužnjiki čestitala nogometnim viceprvacima svijeta.

Podsjetimo, Vatreni su danas trebali na Pantovčak, no zbog organizacijskih razloga dodjela priznanja je odgođena te će se održati naknadno.