Mislav Bago - 1
Mislav Bago - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Televizijska urednica i novinarka Maja Sever dirljivom objavom obratila se svom prijatelju, kolegi i susjedu Mislavu Bagi.


Novinarka i urednica Maja Sever povodom smrti novinara, reportera i urednika Mislava Bage oglasila se dirljivom porukom, koju prenosimo u cijelosti:

"Mimi, pa kaj?!
Daj pošalji poruku u grupu da se zajebavaš. Da smo papci i da smo najseli na foru. Pa se nađemo oko sedam u kvartu na limunskoj i radleru.

Mislav Bago - 2 Kolege, prijatelji i političari opraštaju se od Mislava Bage: "Kada smo izlazili, ljudi bi trčali za njim"

Mislav Bago I sad gledam u ta vrata i mislim da ćeš ući. Nisi ti otišao, tu si... Sve ćemo ti jednom ispričati

Naša najstarija imala je figuricu štrumfa koji se zvao Bago. Toliko su ga voljele. Na jedan je ročkas dofurao ogromnog snjegovića koji svira i pleše kad god se netko pomakne u sobi. Zadavila sam ga skoro.

 

Mimi, pa kaj?! Daj pošalji poruku u grupu da se zajebavaš. Da smo papci i da smo najseli na foru. Pa se nađemo oko sedam...

Objavljuje Maja SeverČetvrtak, 18. kolovoza 2022.

 Ono što mnogi od vas koji ste ga gledali na televizijama ne znate jest da je Mislav bio dobričina kojem nikad nije bilo teško pomoći. I ne samo privatno. Sto puta bi nazvao i pitao: daj, kaj da napravimo za one tvoje koje si objavila na fejsu... i puno puta je pomogao. Taj novinarski napadački gard... to je bio samo posao. Izgubili smo jednog dobrog, dragog i poštenog čovjeka. Prijatelja i brata.
Mimi, koma je ovo sve. Molim te pipsni da nije istina", napisala je Sever. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju