Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIJATELJ I BRAT

Maja Sever obratila se Bagi dirljivom porukom koja lomi srce: "Mimi, koma je ovo sve. Daj pošalji poruku u grupu da se za*ebavaš"

Mislav Bago - 1
Mislav Bago - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Televizijska urednica i novinarka Maja Sever dirljivom objavom obratila se svom prijatelju, kolegi i susjedu Mislavu Bagi.

Novinarka i urednica Maja Sever povodom smrti novinara, reportera i urednika Mislava Bage oglasila se dirljivom porukom, koju prenosimo u cijelosti:

"Mimi, pa kaj?!
Daj pošalji poruku u grupu da se zajebavaš. Da smo papci i da smo najseli na foru. Pa se nađemo oko sedam u kvartu na limunskoj i radleru.

Pročitajte i ovo Mislav Bago - 2 Neizmjerna tuga Kolege, prijatelji i političari opraštaju se od Mislava Bage: "Kada smo izlazili, ljudi bi trčali za njim"

Pročitajte i ovo Mislav Bago sjećaš se? I sad gledam u ta vrata i mislim da ćeš ući. Nisi ti otišao, tu si... Sve ćemo ti jednom ispričati

Naša najstarija imala je figuricu štrumfa koji se zvao Bago. Toliko su ga voljele. Na jedan je ročkas dofurao ogromnog snjegovića koji svira i pleše kad god se netko pomakne u sobi. Zadavila sam ga skoro.

 

Mimi, pa kaj?! Daj pošalji poruku u grupu da se zajebavaš. Da smo papci i da smo najseli na foru. Pa se nađemo oko sedam...

Objavljuje Maja SeverČetvrtak, 18. kolovoza 2022.

 Ono što mnogi od vas koji ste ga gledali na televizijama ne znate jest da je Mislav bio dobričina kojem nikad nije bilo teško pomoći. I ne samo privatno. Sto puta bi nazvao i pitao: daj, kaj da napravimo za one tvoje koje si objavila na fejsu... i puno puta je pomogao. Taj novinarski napadački gard... to je bio samo posao. Izgubili smo jednog dobrog, dragog i poštenog čovjeka. Prijatelja i brata.
Mimi, koma je ovo sve. Molim te pipsni da nije istina", napisala je Sever. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene