Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje na svakom koraku

Liječnik napao kolegicu: Ona je završila na bolovanju, njega je ispitao DORH

Aktualno Galerija Bolnica: Ilustracija - 1 Bolnica: Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Bolnica: Ilustracija - 2 Bolnica: Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Bolnica: Ilustracija - 3 Bolnica: Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Bolnica: Ilustracija - 4 Bolnica: Ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Bolnica: Ilustracija - 5 Galerija 1/5 >>
DORH je ispitao liječnika koji je u zagrebačkom Domu zdravlja Zapad verbalno, a zatim i fizički napao kolegicu inženjerku radiologije.

Liječnik je dobio zabranu približavanja i uspostavljanja ili održavanja veze s napadnutom kolegicom. 

U Dom zdravlja liječnik je došao u svojstvu pacijenta. Do problema je došlo kada je od kolegice zatražio da njemu blisku osobu naruči na pregled, o čemu je prvi izvijestio Dnevnik Nove TV.

Inženjerka je zadobila lakše ozljede zbog čega je završila na bolovanju.

Pročitajte i ovo Napad u Domu zdravlja Novi skandal Dnevnik Nove TV doznaje: U jednom zagrebačkom domu zdravlja liječnik napao kolegicu, u sve se uključila policija

Pročitajte i ovo Magdalena Šobar, Inicijativa mladih liječnika Prosvjed 18. ožujka Znate li koliko je osnovica plaće jedne liječnice obiteljske medicine? "Novac je čak i najmanji problem u svemu tome"

Kako je Dnevnik Nove TV neslužbeno doznao, do incidenta je došlo kada se 60-godišnjak htio naručiti na pregled. Djelatnici su u pomoć priskočile kolege i pacijenti. Da bi stvar bila gora, liječnik je djelatnik istog doma zdravlja, ali radi na drugoj lokaciji.

Napadač je na bolovanju još od ranije, a Hrvatska liječnička komora i Sindikat zdravstva i socijalne skrbi oštro su osudili svaki oblik nasilja.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene