Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lažna dojava o bombi na letu Croatia Airlinesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Croatia Airlines primio je lažnu dojavu o mogućoj prijetnji eksplozivnom napravom, koja se odnosila na let iz Rima u Dubrovnik, priopćeno je subotu navečer iz Croatia Airlinesa.

Pročitajte i ovo Ilustracija ISTRAGA U TIJEKU VIDEO Zbog dojave o bombi evakuirane tri zagrebačke škole i vrtić: Dojavitelj uhićen i priveden Slika nije dostupna Lažna dojava Dojavu o bombi u školi u Čakovcu izmislio je učenik zbog ispita

Dojava je primljena oko 17 sati i 30 minuta dok je zrakoplov Airbus A319 tek trebao poletjeti iz Dubrovnika u Rim, odnosno sat i 45 minuta prije leta Rim - Dubrovnik planiran za 19 sati i 45 minuta.

Zbog sigurnosnih razloga, zrakoplov Airbus A319 i 104 putnika još su jednom pregledani u Dubrovniku, a detaljan pregled zrakoplova obavila je i talijanska policija prije leta Rim - Dubrovnik. Kako ništa sumnjivog nije pronađeno, utvrđeno je da je riječ o lažnoj dojavi.

Sigurnosne provjere uzrokovale su kašnjenje letova Dubrovnik - Rim i Rim - Dubrovnik od oko 2 sata i 30 minuta, navodi se na kraju priopćenja Croatia Airlinesa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene