Krešo Beljak (Foto: Pixsell,Patrik Macek)1
Krešo Beljak (Foto: Pixsell,Patrik Macek)1 Foto: Pixsell,Patrik Macek

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak ispričao se jer je na Twitteru napisao da UDBA očigledno nije ubila dovoljno emigranata.


''U vezi ovog mog nespretnog i nesretnog tweeta. Taj tweet je dio šire rasprave, pune uvreda i laži. No, nebitno. Žao mi je što se iz moje objave dalo zaključiti kako podržavam politička ubojstva, a to, naravno, nije istina. Žalim i ako sam nekoga uvrijedio. Pogriješio sam'', posuo se pepelom predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Vezani članci Krešo Beljak u mladosti Još jedan političar po uzoru na Jandrokovića objavio fotografiju iz mladosti: ''Mišića nažalost nema, teretane su baš tada bile iz nepoznatog razloga zatvorene...'' Krešo Beljak Rijetki su prepoznali našeg političara na fotografijama iz mladosti, a svima je posebno zanimljiv jedan detalj

 

 

Beljak je ranijom objavom na Twitteru izazvao žestoke reakcije. Ustvrdio je da UDBA nije pobila dovoljno ljudi. Na godinama staru raspravu koju je oživio jedan korisnik napisavši da je od 1945. do 1990. više od 100 političkih atentata izvršeno izvan Jugoslavije. "Više od 100?? Očigledno nedovoljno. Vidjeli smo tko je radio sranja i tko je uzrokovao ratove od '91. do '99. Fašisti u bivšoj Jugoslaviji i drugim zemljama koji su nažalost pobjegli UDBA-i", napisao je predsjednik HSS-a. Danas kaže da mu je žao.