Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne podržava politička ubojstva

''Žao mi je'': Krešo Beljak posipa se pepelom zbog izjave o premalo ubojstava UDBA-e

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HSS-a Krešo Beljak ispričao se jer je na Twitteru napisao da UDBA očigledno nije ubila dovoljno emigranata.

''U vezi ovog mog nespretnog i nesretnog tweeta. Taj tweet je dio šire rasprave, pune uvreda i laži. No, nebitno. Žao mi je što se iz moje objave dalo zaključiti kako podržavam politička ubojstva, a to, naravno, nije istina. Žalim i ako sam nekoga uvrijedio. Pogriješio sam'', posuo se pepelom predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oštra osuda Plenković o sramotnoj Beljakovoj objavi o ubojstvima emigranata: "To je nenormalno, nekulturno, primitivno, divlje" Slika nije dostupna žestoke reakcije Beljak na Twitteru o udbaškim ubojstvima emigranata: "Više od 100? Očito nedovoljno!"

 

 

Beljak je ranijom objavom na Twitteru izazvao žestoke reakcije. Ustvrdio je da UDBA nije pobila dovoljno ljudi. Na godinama staru raspravu koju je oživio jedan korisnik napisavši da je od 1945. do 1990. više od 100 političkih atentata izvršeno izvan Jugoslavije. "Više od 100?? Očigledno nedovoljno. Vidjeli smo tko je radio sranja i tko je uzrokovao ratove od '91. do '99. Fašisti u bivšoj Jugoslaviji i drugim zemljama koji su nažalost pobjegli UDBA-i", napisao je predsjednik HSS-a. Danas kaže da mu je žao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene