Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Iznimno važan projekt'

Kosor u Donjoj Stubici sudjelovala u početku izgradnje nove športske dvorane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor sudjelovala je danas na svečanosti početka izgradnje nove športske dvorane uz Osnovnu školu u Donjoj Stubici.

'To je projekt koji je iznimno važan i vjerujem da će pridonijeti i onim sadržajima koji su iznimno važni za mlade, za djecu', rekla je Kosor u prigodnom obraćanju.

Pročitajte i ovo Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 1 Predstavljanje knjige Jadranka Kosor za Dnevnik Nove TV: "Cijeli život, pogotovo u tom političkom životu, bila sam sama" Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor na svom Twitter profilu objavila afotografiju s Vukom Jeremićem susret u Bakuu Bivša premijerka objavila fotografiju s nekadašnjim srpskim kolegom: "Snažno smo se fajtali...Frcale su iskre!

Projekt izgradnje nove športske dvorane uz Osnovnu školu Donja Stubica vrijedniji je od 13 milijuna kuna, od čega više od 9 milijuna kuna ulaže Vlada, a ostatak koji iznosi 20 posto grad Donja Stubica, kazala je premijerka.

Istaknula je da je u temelju rada njezine Vlade 'pridonijeti ravnomjernom razvoju Republike Hrvatske, svih naših krajeva, svakog grada, svake općine i svake županije'.

Podsjetila je da je u proteklih šest godina u Krapinsko-zagorsku županiju kroz rad Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa uloženo više od 120 milijuna kuna u različite školske objekte i školske i športske sadržaje, a kroz Ministarstvo regionalnog razvoja, s projektom ove športske dvorane, više od 82 milijuna kuna.

'U temelju svega treba biti znanje', rekla je Kosor, dodajući da završetak pregovora s EU otvara jednu potpuno novu perspektivu za djecu i mlade, nove mogućnosti školovanja u svim zemljama Unije. 'Današnjim ulaganjem ulažemo zaista u hrvatsku budućnost', istaknula je.

Također je podsjetila da je završetak pregovora s EU bio važan povijesni cilj, kao i strateški cilj za Republiku Hrvatsku jer se na taj način Hrvatskoj otvara tržište od 500 milijuna ljudi što je, kako je rekla iznimna važnost za hrvatsko gospodarstvo.

Prigodne govore povodom postavljanja kamena temeljca za športsku dvoranu održali su gradonačelnik Donje Stubice Juraj Srebačić i zamjenica krapinsko-zagorskog župana zadužena za društvene djelatnosti Sonja Borovčak. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene