Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Podržavam sve mjere koje poduzimaju institucije', rekla je Kosor.


Premijerka je također potvrdila da će se u HDZ- u razgovarati o mogućem izbacivanju Damira Polančeca iz predsjedništva stranke.

Vezani članci Dragan Kovačević Dragan Kovačević: ''Magistar Plenković je rekao doktoru Ćoriću da se ide s Memorandumom. Time je zatvorena rafinerija u Sisku'' Saborski Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav - 10 Optužbe, uvrede i prepucavanja na Odboru za Ustav: ''Nemojte se više sramotiti, meni je neugodno zbog vas''

Naglasila je kako, kad je korupcija u pitanju, nema nedodirljivih, te dodala kako podržava borbu protiv korupcije. 'Bez obzira na to o kome je riječ, kako mu je ime i prezime, te kojoj stranci pripada, državne institucije imaju punu potporu Vlade i HDZ-a. Naravno važno je voditi računa o tome da je svatko nevin dok mu se pravomoćnom sudskom presudom ne dokaže krivnja', dodala je kao komentar na privođenje Damira Polančeca premijeka Kosor.

Upitana predstavlja li privođenje Damira Polačeca političku štetu s obzirom da je član Predsjedništva stranke, te misli li je li moguće da je on kao potpredsjednik Vlade činio kriminalna djela, Kosor je ponovila, kako Vlada i HDZ daju punu potporu radu državnih tijela u borbi protiv korupcije.

>> Bivši ministar na ispitivanju u USKOKU

>> 'Poraženo je još jedno Sanaderovo političko krilo'

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju