Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden Damir Polančec

'Razgovarat ćemo o izbacivanju Polančeca iz predsjedništva HDZ-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Podržavam sve mjere koje poduzimaju institucije', rekla je Kosor.

Premijerka je također potvrdila da će se u HDZ- u razgovarati o mogućem izbacivanju Damira Polančeca iz predsjedništva stranke.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović promijenio fotografiju i slogan na Facebooku Dotaknuo se i Rojsa Milanović HDZ nazvao kartelom: "Plenković zapomaže" Peruanska predsjednica Dina Boluarte Drama u Peruu Šest ministara podnijelo ostavku, razotkrili ih Rolexi: Predsjednica je pod istragom, sumnja se na korupciju

Naglasila je kako, kad je korupcija u pitanju, nema nedodirljivih, te dodala kako podržava borbu protiv korupcije. 'Bez obzira na to o kome je riječ, kako mu je ime i prezime, te kojoj stranci pripada, državne institucije imaju punu potporu Vlade i HDZ-a. Naravno važno je voditi računa o tome da je svatko nevin dok mu se pravomoćnom sudskom presudom ne dokaže krivnja', dodala je kao komentar na privođenje Damira Polančeca premijeka Kosor.

Upitana predstavlja li privođenje Damira Polačeca političku štetu s obzirom da je član Predsjedništva stranke, te misli li je li moguće da je on kao potpredsjednik Vlade činio kriminalna djela, Kosor je ponovila, kako Vlada i HDZ daju punu potporu radu državnih tijela u borbi protiv korupcije.

>> Bivši ministar na ispitivanju u USKOKU

>> 'Poraženo je još jedno Sanaderovo političko krilo'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene