Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavljen za krivotvorenje isprave

Dubrovnik: Radio kao pravosudni policajac s lažnom svjedodžbom iz BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačko-neretvanska policija prijavit će za krivotvorenje isprave 46-godišnjaka kojega sumnjiči da se s krivotvorenom srednjoškolskom svjedodžbom iz BiH zaposlio u "državnoj službi na poslovima osiguranja".

Neslužbeno se doznaje da je muškarac kojega je istraživala policija iz postaje Gruda u Konavlima radio kao pravosudni policajac do listopada ove godine kada mu je služba prestala "po sili zakona".

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

"Sumnjiči se da je pribavio krivotvorenu svjedodžbu o zavšnom ispitu srednje škole u Bosni Hercegovini koju je upotrijebio kao pravu prilikom prijave na javni natječaj za prijem u državnu službu na radno mjesto službenika na poslovima osiguranja u svojstvu vježbenika.

Temeljem navedene krivotvorene dokumentacije je krajem kolovoza 2007. godine primljen službu na neodređeno vrijeme, gdje je radio do početka listopada ove godine kada mu je postalo pravomoćno rješenje o prestanku državne službe po sili zakona", izvijestila je dubrovačka policija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene