Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kompletiran program za festival oglašavanja IdejaX

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto više od mjesec dana prije održavanja nacionalnog festivala oglašavanja IdejaX, koji će se održati u Zagrebu, 26. i 27. svibnja ove godine, finaliziran je cjelokupni program festivala.

Hrvatska i regija imat će priliku na jednom mjestu vidjeti i čuti do sada neviđeni broj vrhunskih međunarodnih marketinških stručnjaka. Svoj dolazak u Zagreb, uz sedmoricu već najavljenih komunikacijskih gurua, potvrdili su i Ari Merkin, Keith Ginsburg, Pieter Goiris, Clark Parsons.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kako nadmudriti konkurenciju? IdejaX: Hrvati su itekako kreativni! Slika nije dostupna Do sada prijavljeno preko 650 sudionika Broj kreativnih radova prijavljenih za nagrade IdejeX nadmašio očekivanja

Do zatvaranja prijava za natjecateljski dio programa ostalo je još samo 11 dana, te ovim putem pozivamo sve marketinške snage u Hrvatskoj, bilo da se radi o online ili klasičnom oglašavanju, da posjete web stranicu festivala www.idejax.com i prijave svoje radove.

Do 1. svibnja ujedno vrijede i posebne cijene za rane kotizacije sudionika festivala, a zainteresirani se mogu prijaviti na istom mjestu na kojem se prijavljuju i natjecateljski radovi - na web stranici festivala www.idejax.com.

IdejaX ima ambiciju prezentirati i odabrati najbolje kreativne marketinške radove u klasičnom i online oglašavanju u Hrvatskoj u prethodnoj godini. Osim toga, festival će biti platforma za razmjenu ideja, iskustava i aktualnih marketinških trendova na europskoj i regionalnoj sceni.

Nacionalni festival oglašavanja značajan je zbog afirmacije i promocije struke i vizija je da se IdejaX pretvori u tradicionalno mjesto natjecanja najboljih hrvatskih oglašivačkih radova na cijelom spektru medijskih platformi, kao i u ključno mjesto izmjene najboljih marketinških ideja na nacionalnoj i regionalnoj sceni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene