Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do sada prijavljeno preko 650 sudionika

Broj kreativnih radova prijavljenih za nagrade IdejeX nadmašio očekivanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za natjecateljski dio prvog nacionalnog festivala oglašavanja IdejaX pristiglo je ukupno 269 radova, od čega 200 za nagradu X (tradicionalno oglašavanje u offline medijima), te 69 za nagradu Mixx, za najbolje radove u online/digitalnim medijima.

Osim toga, deset dana prije početka festivala prijavljeno je i preko 650 sudionika iz Hrvatske i regije, što je dobar pokazatelj da će do početka održavanja biti ispunjen i plan od preko 1.000 sudionika festivala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kako nadmudriti konkurenciju? IdejaX: Hrvati su itekako kreativni! Slika nije dostupna Ekskluzivna prodaja i prezentacija knjige na IdejiX Nova knjiga Garya Vaynerchuka uskoro na hrvatskom tržištu

Radovi i agencije za nagradu X međusobno će se natjecati u dvije osnovne skupine: 'Best on market' (14 kategorija) i 'Best of Admaking' (8 kategorija), prema industrijama u kojima djeluju oglašivači. Pored toga, bit će dodijeljen i Grand Prix za najbolju kreativnu kampanju. Na završnoj svečanosti festivala IdejaX, u petak 27. svibnja, bit će dodijeljene prestižne nagrade za 'Oglašivača godine' (prijavljeno 107 oglašivača/naručitelja) i 'Agenciju godine' (prijavljene 33 agencije) temeljem zbroja bodova u ukupnoj konkurenciji pristiglih radova. Cilj IdejeX je pokazati kako su za oglašivačku industriju u Hrvatskoj podjednako bitni oglašivači kao i same kreativne agencije koje za njih izrađuju kampanje.

U natjecanju za Mixx nagrade, online kampanje i elementi kampanja natjecati će se u šest kategorija, a posebnu nagradu pod nazivom 'Best In Show' osvojit će najbolja online kampanja. Svi radovi prijavljeni za natjecanje Mixx na IdejiX automatski ulaze i u izbor za europske nagrade Mixx u organizaciji IAB-a.

Rok za prijave sudionika za IdejuX istječe 24. svibnja u ponoć, stoga ovim putem pozivamo sve potencijalne sudionike da se prijave na vrijeme, kako bi osigurali svoje mjesto na predavanjima vrhunskih svjetskih stručnjaka poput Garya Vaynerchuka, Arija Merkina, Gerda Leonharda, Keitha Ginsburga i brojnih drugih. Također, bitno je naglasiti kako će renomirani domaći i regionalni stručnjaci održati dvije zanimljive panel diskusije. Jedna nosi naziv 'Kreacija, inovacija, bagatelizacija... Pošto kila ideje?', a druga 'Fight Club: Specijalizacija ili integracija?'.

Detaljnije informacije o programu, predavačima i nagradama mogu se pronaći na web stranici IdejeX: www.idejax.com.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene