Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je u utorak kako ne razmišlja ni o kakvim sabotažama svoje predsjedničke kampanje, već da misli pozitivno očekujući da će na izbore izaći svi koji vjeruju i cijene njezin rad.


"Ne razmišljam ni o kakvim sabotažama. Vjerujem da će, kako članovi HDZ-a tako i svi ostali koji vjeruju i cijene moj rad, izaći na izbore", rekla je Kolinda Grabar-Kitarović prije prve međunarodne konferencije "Domovinska sigurnost i upravljanje u krizama".

Vezani članci Mislav Bago i Ivan Anušić (Foto: Dnevnik Nove TV) Šef izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović: "Potpora HDZ-a Predsjednici istinska je, tu nema figa u džepu" Zoran Milanović (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Milanović o predsjednici: "Nema karaktera i sramoti nas po svijetu. Ne pjevam po skupovima jer nemam glasa"

Grabar-Kitarović kazala je kako je postala predsjednicom zahvaljujući povjerenju građana i radu članova HDZ-a na terenu na svim razinama i radu volontera. Dodala je kako se osjeća pozitivno i optimistično te da na taj način ulazi u nadolazeće razdoblje.

Nije odgovorila na pitanje misli li da njezinoj kampanji štete priče o sabotažama iz redova HDZ-a koje su se pojavile. (Hina)