Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kirurg osumnjičen za primanje mita ostaje u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Rijeci odbilo je u srijedu zahtjev branitelja da se kirurga Ognjena Šimića, osumnjičenog za primanje mita, pusti iz pritvora.

Izvanraspravno vijeće tu je odluku utemeljilo na daljnjem postojanju mogućnosti utjecaja na svjedoke. Prihvaćen je zahtjev branitelja da se Šimiću kao osnova za pritvor ne uzima mogućnosti ponavljanja kažnjivog djela koji mu se stavlja na teret.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a Nije štedio ni MOSTovce Plenković opleo po Milanoviću: "Meni je žao ovih što ga zovu. On ode na neki skup, ako je robotika, od robotike ništa. Ode na SUVAG, od SUVAG-a ništa" Zoran Milanović BANSKI DVORI Objavljeno o čemu su Milanović i Plenković razgovarali na sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost

Pročelnika Odjela za kardiovaskularnu kirurgiju riječkoga KB-a Ognjena Šimića sumnjiči se za primanje mita od 5000 eura od jedne Riječanke za operaciju srca njezina oca mimo liste čekanja. Šimiću je određeno 30-dnevno zadržavanje u pritvoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene