Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kirin: 'Ismijavali su me na Jubitou'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ja se zahvaljujem tim majstorima. Kada vidim njihov kvocijent inteligencije drago mi je kada takvi izvlače moje rečenice', rekao je Ivica Kirin, pogledavši prvu snimku objavljenu na YouTubeu (kojeg je nazvao Jubito), koja prikazuje njegove nezgrapne izjave dane u raznim televizijskim emisijama.

Snimka pod nazivom 'Kiro prosviro', kombiniriana od televizijskih nastupa 'prvog pendreka Hrvatske' donosi izjave poput 'ubojstva mafijaša produkt su dobrog rada policije'. 

Pročitajte i ovo Nina Obuljen Koržinek Plenkovićeva uzdanica Ministrica je puna vjere i nade: ''Kazneni zakon unaprijedit će status novinara'' Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a Za Dnevnik Nove TV Predsjednik HND-a o obratu u slučaju lex AP: "Ovo je ustupak pod pritiskom, ali i zamka. Sad imamo još više razloga za prosvjed''

Ministar ih je, očito, pogledao i 'zahvaljuje' se njegovim autorima koji su ponovo 'sklepali' videosnimku, 'Kiro prosviro 2 - Povratak kralja'. 

Osim zahvale, autori su prenijeli i nekoliko zanimljivih osvrta na medije. 

'Mediji mogu objaviti bilo što. Ja ne kažem da oni nekad ne objave i ono što je točno', ističe Kirin. 

I naš šef hrvatskih policajaca pozvao je autore, da pokažu isprave, ali ne osobne, već one o završenom obrazovanju. 

'Ja sam školovan i akademski obrazovan građanin, za razliku od onih koji me kritiziraju, a oni na Jubitou neka pokažu svoju diplomu i stručnu spremu pa možemo o tome razgovarati', mudro je zaključio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene