Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za doček na otvorenom

Pripremite se - Evo kakvo vas vrijeme očekuje u Silvestarskoj noći!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve koji planiraju Novu godinu dočekati na otvorenom na Silvestrovo očekuju ekstremno niske temperature. Dakle, ili se treba dobro zabundati ili ipak pronaći rezervnu varijantu, za što još nije kasno.

Meteorolog Nove TV Darijo Brzoja upozorava kako će temperature u novogodišnjoj noći biti izrazito niske, a živa u termometru se mjestimice može spustiti i do minus 20 u kopnenim krajevima. Na Jadranu će ići do minus 6 stupnjeva. I danju će sutra biti jako, jako hladno, a na moru uz olujnu buru još i hladnije.

Jutro će biti uglavnom sunčano, no izrazito hladno. U unutrašnjosti se očekuje između minus 16 i minus 11 stupnjeva, s tim da ponegdje može biti još i hladnije, dok će na moru biti većinom između minus 5 i nule. No, puhat će jaka i olujna, na udare i orkanska bura. Sve skupa, neće biti baš ugodno.

I poslijepodne će u unutrašnjosti uglavnom prevladavati vedro, no i dalje dosta hladno. U većini krajeva temperatura se može zaustaviti na -7, -8, ponegdje i -10 stupnjeva. Krajem dana bit će nešto više oblaka na zapadu, no oborine se ne očekuju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Gotovo je ljeto u proljeće DHMZ se oglasio zbog velike promjene vremena i zahladnjenja: "Pratite upozorenja na opasne pojave"

FOTO Valovi toliko veliki da su se prebacivali preko slavnih zidina!

I u gorskoj Hrvatskoj i na sjevernom Jadranu poslijepodne će prevladavati sunčano, mjestimice s umjerenom naoblakom. Na moru će jaka i olujna bura slabjeti. I u najmanje hladnom dijelu dana temperatura u gorju može biti oko -10, -12 stupnjeva, a na moru će tek ponegdje prijeći nulu.
U Dalmaciji će bura poslijepodne slabjeti, a temperature će biti od minus 1 do 4 stupnja.

U Novu godinu ulazimo s temperaturama ispod nule, no u prvim danima 2015. ipak će postupno zatopljeti. U četvrtak bi, međutim, ponegdje moglo biti neznatnog snijega.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene