Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Katharin pidžama

Kako učiniti vrele, ljetne noći ugodnijima? Zanosne, prozračne pidžame uljepšat će vam odlazak u postelju

PR
PR Foto: PR
Savršeni komad odjeće s kojim će vaša koža biti oduševljena, kao i vaš muškarac. Senzualna tkanina koja će lako kliziti niz vaše tijelo i naglasiti svaki atribut.

U posljednje vrijeme možete primijetiti raznovrsne, zanosne ženske pidžame koje osvajaju modne piste. Istina je da je ovaj večernji komad odjeće postao neizostavan dio svakog ženskog ormara. Trend zanimljivih i skladno dizajniranih pidžama i noćnih ogrtača aktualan je već neko vrijeme, a posebice modeli koji su ukrašeni decentnim detaljima od čipke.

Nježni čipkasti detalji, savršen materijal koji se mazi s kožom i decentni dekolte koji naprosto impresionira – idilična kombinacija za atraktivan izgled, a usto i odličan osjećaj!

PR PR Foto: PR

Večer je posebno važna jer nam predstavlja dio dana kada se odmaramo i kada na sebi želimo nešto potpuno nježno. Zbog toga je neophodno posjedovati mekanu i opuštenu pidžamu koja će vas razmaziti.

Udobnost je podjednako bitna kao i izgled pidžame, najbolje je da uskladite oboje! Zašto?

Vrlo je važno da se svaka žena tijekom sna osjeća ugodno kako bi san bio što kvalitetniji i ugodniji. Osim što su odraz ženstvenosti i zavodljivosti, ženske pidžame izravno utječu na učinkovitost sna. Što znači da ukoliko spavate u pravilno odabranim, svileno mekanim pidžamama, osigurat ćete sebi zdrav i siguran san. Dočekajte naspavana i odmorna jutra.

Kliknite ovdje i saznajte kakav je osjećaj prespavati vrelu noć bez neudobnosti i nelagode.

Kako kvalitetna pidžama utječe na vas?

• Osigurava optimalan san
• Pruža maksimalnu udobnost
• Čini da se noću osjećate kao princeza
• Ne žulja niti iritira kožu
• Ne ometa vaše kretanje

Što je to važno prilikom odabira pidžame za vruće večeri?

Ljetne noći znaju biti zaista nepodnošljive. Vrtite se po krevetu, ne možete zaspati od vrućine, neugodna vas pidžama steže, iritira i stvara još veću vrućinu vašem tijelu. Sve je to istina, ali ne mora biti tako ako odaberete prozračnu pidžamu koja će vas dovoljno prekriti, ali i dovoljno rashladiti. Ono što je posebice važno kada birate pidžamu za ljeto jest:

• Kvaliteta materijala
• Prozračnost
• Rastezljivost
• Mekoća materijala

PR PR Foto: PR

I ne zaboravite, pored svih ovih kvaliteta bitno je i da izgledate dobro, kako biste se i osjećali dobro u pidžami za vrele dane.

Svaka dama voli naglasiti svoje obline i ženstvenu figuru. Ono što nije tajna jest to da muškarci naprosto gube glavu za zanosnim tijelom prekrivenim delikatnom pidžamom. Umjesto večernjeg izlaska u dugačkim toaletama, obradujte svoju voljenu osobu kućnom večerom u izazovnoj pidžami. Katharin čipkasta pidžama jamči odličan provod!

Već neko vrijeme planirate obradovati svojeg partnera u zavodljivoj, čipkastoj pidžami? Pogledajte savršeni model koji će odlično pristajati!

Koja mi pidžama može jamčiti kvalitetu, udobnost, prozračnost i dobar izgled?

Kakva je to pidžama koja mi može zajamčiti sjajnu figuru? Uljepšati večer? Učiniti me odmornom ujutro? Katharin pidžama. Savršeni komad odjeće s kojim će vaša koža biti oduševljena, kao i vaš muškarac. Senzualna tkanina koja će lako kliziti niz vaše tijelo i naglasiti svaki atribut. Romantična čipka koja će dati dozu tajanstvenosti. Sve je to Katharin pidžama koja će, pored svega toga, pozitivno utjecati na san i učiniti ljetne večeri podnošljivima.

PR PR Foto: PR

Kako to Katharin pidžama naglašava vaše obline?

Nježni materijal savršeno prati liniju tijela
• V-dekolte naglašava vaše grudi
• Čipkasti top ističe ženstvenost
• Ogrtač s povezom oko struka pravi figuru pješčanog sata


Kako doći do ove koketne pidžame?

Katharin pidžamu nije moguće pronaći u običnim trgovinama. Ova nevjerojatna pidžama dostupna je isključivo na internetu. Možete je naručiti putem njezine službene DokiShop stranice.

No iznenađenjima tu nije kraj! DokiShop trgovina odlučila je obradovati prvih 100 čitatelja portala dnevnik.hr i za njih je pripremila popust od 50 %. Niste čuli za DokiShop? To je jedinstvena trgovina kojoj su kupci uvijek na prvome mjestu. Zbog toga nastoji revolucionarizirati način online kupnje i učiniti je dostupnom svakome.

PR PR Foto: PR

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Usto, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuje što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenijim.

Jedan od proizvoda iz njihove ponude koji će vašu svakodnevicu zaista učiniti lakšom jest i Katharin.

Priuštite si Katharin pidžamu i osjetite nježne dodire tijekom sna!

NAPOMENA: Popust je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Stoga požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo nekoliko komada.

Naručite Katharin pidžamu odmah i postanite potpuno šarmantni za tili čas!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene