Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik Josipović:

'Lokalna samouprava važna za gospodarski, politički i kulturni život'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Lokalnim izborima glasovao je i predsjednik Ivo Josipović. Nakon glasovanja istaknuo je kako je lokalna samouprava iznimno važna za hrvatski gospodarski, politički i kulturni život.

Predsjednik Ivo Josipović glasovao je prijepodne na lokalnim izborima na biračkoj mjestu u Palmotićevoj 30 u Zagrebu. 'Nadam se da će građani i građanke izabrati najbolju lokalnu samoupravu jer je ona iznimno važna za Hrvatsku, njezin gospodarski i politički i kulturni život', rekao je nakon glasovanja predsjednik Josipović.

Ocijenio je da je izborna kampanja bila 'u granicama očekivanog', dodavši kako rezultati lokalnih izbora mogu biti 'neki indikator' odnosa snaga na državnoj razini.

Pročitajte i ovo Ilustracija vaše mišljenje Jeste li odlučili za koga ćete glasati? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Ilustracija Mala škola izbora Znate li gdje i kako glasati?

>> Lokalni izbori: U Hrvatskoj do 11h glasovalo 13,55 % birača!

'Ljudi vjerojatno dijelom različito razmišljaju kada je riječ o lokalnoj samoupravi i državnoj razini. Međutim, zasigurno neki indikator može biti', rekao je novinarima predsjednik Josipović. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene