Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj Anakonda

Žurna procjena naložena prije tjedan dana, a odluke još nema: "Ljudi su u strahu za svoj život jer još nema reakcije DORH-a"

Aktualno Galerija Slučaj swingerskog kluba u Rovinju - 5 Slučaj swingerskog kluba u Rovinju - 5 Foto: DNEVNIK.hr Slučaj swingerskog kluba u Rovinju - 6 Slučaj swingerskog kluba u Rovinju - 6 Foto: DNEVNIK.hr Slučaj swingerskog kluba u Rovinju - 4 Slučaj swingerskog kluba u Rovinju - 4 Foto: DNEVNIK.hr Slučaj swingerskog kluba u Rovinju - 3 Slučaj swingerskog kluba u Rovinju - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Slučaj swingerskog kluba u Rovinju - 2 Galerija 1/6 >>
Još se čeka potez Županijskog državnog odvjetništva u Puli nakon što im je glavna državna odvjetnica naložila da preispita odluku o puštanju na slobodu osmero uhićenih iz swingerskog kluba u Rovinju.

Još uvijek se čeka potez Županijskog državnog odvjetništva u Puli kojem je glavna državna odvjetnica naložila da preispita odluku o puštanju na slobodu osmero uhićenih iz swingerskog kluba u Rovinju koji su početkom mjeseca teško ozlijedili 30-godišnjaka, opljačkali ga i prijetili više osoba.

Iako je prije tjedan dana naložena žurna procjena, odluka još nije donesena. Dnevnik Nove TV od Državnog inspektorata doznaje da je klub registriran kao udruga pa je turistička inspekcija nakon incidenta pokušala obaviti nadzor, ali bez uspjeha jer je klub zatvoren do daljnjega.

Pročitajte i ovo Igor Matovič i Robert Kalinak burna konferencija za medije VIDEO Poletjele šake i uvrede: Sukobili se bivši premijer i bivši ministar, razdvajala ih policija

Pročitajte i ovo Zlostavljanje konja Podnesena prijava Zna se tko je brutalno prebio konja: "Redovito se iživljava na životinjama i hvali na društenim mrežama"

"Još uvijek nismo dobili nikakav odgovor od Županijskog državnog odvjetništva iako im je DORH naložio da žurno preispitaju ispravnost odluke. To je veliki problem za oštećenike. Kao što znate, oni su već istupili u javnost da su u strahu za svoj život jer još nema reakcije DORH-a", rekla je odvjetnica oštećenika Sineva Vukušić.

"Dakle, to što sad egzistiraju mjere opreza nije nikakva zapreka da Državno odvjetništvo predloži određivanje istražnog zatvora. To je uvijek u ovlasti državnog odvjetnika", dodala je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene