Nadja Radman Meić (Foto: Fundraisers/#pennyMatters/help Nadja/Farcebook)
Nadja Radman Meić (Foto: Fundraisers/#pennyMatters/help Nadja/Farcebook) Foto: Fundraisers/#pennyMatters/help Nadja/Farcebook

Uspješno su prikupljena sredstva za 6-godišnju djevojčicu Nadja kako bi dobila priliku izboriti se protiv opake bolesti.


Nakon što je na Facebooku pokrenuta humanitarna akcija za pomoć šestogodišnjoj djevojčici Nadji Radman Meić, njezini su roditelji objavili kako su prikupljena potrebna sredstva za troškove putovanja i liječenja djevojčice u Turskoj.

Vezani članci Bolnica u Petrovoj Hvalevrijedna humanitarna akcija za obnovu zagrebačke bolnice oštećene u potresu uskoro završava, pogledajte kako i vi možete sudjelovati Primopredaja inkubatora kupljenih u sklopu akcije \"Vratimo Palčiće u Petrovu\" - 5 Val dobrote za Palčiće iz Petrove: Navijači Dinama danas dopremili 9 inkubatora, prikupljeno više od pet milijuna kuna

Nadja je oboljela od leukemije, a obitelj je s njom otputovala u Tursku u nadi da će doći do uspješne transplantacije koštane srži.

Troškovi putovanja i liječenja iznosit će više od sto tisuća eura, a zahvaljujući donacijama djevojčica sada ima priliku dobiti bitku protiv opake bolesti. ''Hvala vam još jednom svima. Odaziv je bio nevjerovatan i povratio nam je vjeru u ljude'', napisala je na Facebooku Nadjina mama i dodala da djevojčica uskoro ide na presađivanje koštane srži. ''Svemir je definitivno na našoj strani. Pusa svima, volimo vas'', napisala je.

Djevojčica se trenutačno nalazi na tretmanu kemoterapijom.