Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sretno, nadja!

Još jedna velikodušna akcija vraća vjeru u ljude: Skupljen je novac za operaciju malene Nadje!

Nadja Radman Meić (Foto: Fundraisers/#pennyMatters/help Nadja/Farcebook)
Nadja Radman Meić (Foto: Fundraisers/#pennyMatters/help Nadja/Farcebook) Foto: Fundraisers/#pennyMatters/help Nadja/Farcebook
Uspješno su prikupljena sredstva za 6-godišnju djevojčicu Nadja kako bi dobila priliku izboriti se protiv opake bolesti.

Nakon što je na Facebooku pokrenuta humanitarna akcija za pomoć šestogodišnjoj djevojčici Nadji Radman Meić, njezini su roditelji objavili kako su prikupljena potrebna sredstva za troškove putovanja i liječenja djevojčice u Turskoj.

Pročitajte i ovo Hrvatski Caritas Vrijeme darivanja traje Hrvatski Caritas organizira humanitarnu akciju "Za 1000 radosti": Cilj je prikupiti sredstva najpotrebnijima Kalendar udruge Krijesnica - 1 Empatija stvara bolji svijet Kalendar koji je izazvao lavinu dobrote: ''Mi odrasli idemo s idejom bit će tužni, istraumatizirani, no oni su djeca - svijetle!"

Nadja je oboljela od leukemije, a obitelj je s njom otputovala u Tursku u nadi da će doći do uspješne transplantacije koštane srži.

Troškovi putovanja i liječenja iznosit će više od sto tisuća eura, a zahvaljujući donacijama djevojčica sada ima priliku dobiti bitku protiv opake bolesti. ''Hvala vam još jednom svima. Odaziv je bio nevjerovatan i povratio nam je vjeru u ljude'', napisala je na Facebooku Nadjina mama i dodala da djevojčica uskoro ide na presađivanje koštane srži. ''Svemir je definitivno na našoj strani. Pusa svima, volimo vas'', napisala je.

Djevojčica se trenutačno nalazi na tretmanu kemoterapijom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene