Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednički izbori

Još jedan kandidat u utrci za Pantovčak: Vlaho Orepić sutra objavljuje kandidaturu

Vlaho Orepić (Foto: Dnevnik.hr)
Vlaho Orepić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vlaho Orepić (Foto: Dnevnik.hr) Vlaho Orepić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Vlaho Orepić (Foto: Pixell) Galerija 1/2 >>
Nezavisni saborski zastupnik Vlaho Orepić kreće u utrku za Pantovčak, potvrdio je za DNEVNIK.hr. Svoju kandidaturu službeno će objaviti u četvrtak u 11 sati u prostorijama svoje stranke Nova politika.

Uz Orepića, u predsjedničku utrku kreću Zoran Milanović, Mislav Kolakušić, Miroslav Škoro, Ivan Pernar, Dalija Orešković, Katarina Peović, Tomislav Panenić i aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Pročitajte i ovo Reakcije Sinjana nakon pobjede Zorana Milanovića - 5 Veselo u rodnom kraju Sinj o pobjedi Milanovića: "Konačno Hrvatska ima dalmatinskog Vlaja za predsjednika!" Što kažu građani o pobjedi Zorana Milanovića - 2 Dan poslije Dojmovi građana nakon predsjedničkih izbora: "Očekujem bilo što. S druge strane, ne očekujem ništa konkretno"

Vlaho Orepić napustio je Most u prosincu 2017. godine. Tada je na Facebooku napisao kako "ne želi sudjelovati u popularnom političkom komuniciranju, na kojem nažalost i dalje inzistiraju, a koji se sastoji od tematske površnosti i osobne diskreditacije druge strane".

Aktualno Mislite da je lako prodati nogometnu zvijezdu? Svjetske su klase u izlogu, ali ponuda nema Christian Eriksen (Foto: AFP) Christian Eriksen (Foto: AFP) Foto: Afp Paul Pogba i Mateo Kovačić (Foto: AFP) Paul Pogba i Mateo Kovačić (Foto: AFP) Foto: Afp Gareth Bale (Foto: AFP) Gareth Bale (Foto: AFP) Foto: Afp Neymar u dresu Barcelone (Foto: AFP) Neymar u dresu Barcelone (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Gareth Bale (Foto: AFP) Nogomet Mislite da je lako prodati nogometnu zvijezdu? Svjetske su klase u izlogu, ali ponuda nema 1/5 >>

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene