Vlaho Orepić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Vlaho Orepić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Vlaho Orepić nakon izlaska iz Kluba zastupnika Mosta poručio je kako mu je žao što Petrov i Grmoja ne poduzimaju konkretne poteze u smjeru nužnih promjena u Mostu.


Vlaho Orepić na Facebooku je komentirao jučerašnje reakcije Bože Petrova i Nikole Grmoje nakon što je objavio kako napušta Klub zastupnika Mosta u Saboru.

Vezani članci Nikola Grmoja Incident na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, muškarac fizički napao volonterke Mosta. Grmoja u suzama: "Užasno je to, ne mogu..." Most o predsjedničkim izborima (Foto: Dnevnik.hr) Most podržava Škoru: ''Hvala vam, mostovci, od srca. Zajedno ćemo do pobjede''

Podsjetimo, Božo Petrov poručio je kako mu nisu jasni Orepićevi motivi, dok je Grmoja izjavio kako ga Orepićev potez čudi te da je i dalje spreman primiti metak za njega.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Žao mi je što su g. Petrov i g. Grmoja i dalje ustrajni u nepoduzimanju konkretnih koraka u smjeru nužnih promjena u MOSTu, kojih su sigurno svjesni, kao što su to i svi članovi predsjedništva, kluba zastupnika, i glavnog odbora MOSTa.

Komunikacija koja se zasniva na čuđenju i povezivanju moje odluke o istupanju iz kluba zastupnika uz, kako kažu, moje želje, strasti i ambicije, predstavlja neiskren i nekorektan pristup cijelom događaju. Ne želim sudjelovati u “popularnom” političkom komuniciranju, na kojem nažalost i dalje inzistiraju, a koji se sastoji od tematske površnosti i osobne diskreditacije “druge” strane. Ni jedna odgovorna politika se ne može zasnivati na “SLUČAJNIM” a pogotovo ne na netočnim insajderskim informacijama kojim se netko osobno nastoji diskreditirati.

Bilo kako bilo, resetiranje MOSTa na polazne postavke je nužnost, a moj postupak je motiviran samo i isključivo tom potrebom. Kalkulacije nekakvim urotama i osobnim ciljevima je samo bijeg od odgovornosti onih koji za tim posežu.

Ljude koji su mi dali povjerenje nikada neću iznevjeriti i ova moja odluka je na tom tragu!"