Vlaho Orepić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Vlaho Orepić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Vlaho Orepić nakon izlaska iz Kluba zastupnika Mosta poručio je kako mu je žao što Petrov i Grmoja ne poduzimaju konkretne poteze u smjeru nužnih promjena u Mostu.


Vlaho Orepić na Facebooku je komentirao jučerašnje reakcije Bože Petrova i Nikole Grmoje nakon što je objavio kako napušta Klub zastupnika Mosta u Saboru.

Vezani članci Most o predsjedničkim izborima (Foto: Dnevnik.hr) Most podržava Škoru: ''Hvala vam, mostovci, od srca. Zajedno ćemo do pobjede'' Zastupnik Mosta Miro Bulj (Foto: Dnevnik.hr) Miro Bulj: ''Mislim da ljudi ne shvaćaju važnost izbora jer smo u EU ušli na koljenima''

Podsjetimo, Božo Petrov poručio je kako mu nisu jasni Orepićevi motivi, dok je Grmoja izjavio kako ga Orepićev potez čudi te da je i dalje spreman primiti metak za njega.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Žao mi je što su g. Petrov i g. Grmoja i dalje ustrajni u nepoduzimanju konkretnih koraka u smjeru nužnih promjena u MOSTu, kojih su sigurno svjesni, kao što su to i svi članovi predsjedništva, kluba zastupnika, i glavnog odbora MOSTa.

Komunikacija koja se zasniva na čuđenju i povezivanju moje odluke o istupanju iz kluba zastupnika uz, kako kažu, moje želje, strasti i ambicije, predstavlja neiskren i nekorektan pristup cijelom događaju. Ne želim sudjelovati u “popularnom” političkom komuniciranju, na kojem nažalost i dalje inzistiraju, a koji se sastoji od tematske površnosti i osobne diskreditacije “druge” strane. Ni jedna odgovorna politika se ne može zasnivati na “SLUČAJNIM” a pogotovo ne na netočnim insajderskim informacijama kojim se netko osobno nastoji diskreditirati.

Bilo kako bilo, resetiranje MOSTa na polazne postavke je nužnost, a moj postupak je motiviran samo i isključivo tom potrebom. Kalkulacije nekakvim urotama i osobnim ciljevima je samo bijeg od odgovornosti onih koji za tim posežu.

Ljude koji su mi dali povjerenje nikada neću iznevjeriti i ova moja odluka je na tom tragu!"