Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povećanje od posljednjeg popisa stanovništva

Jandroković pohvalio jug zemlje: Jedna od rijetkih sredina gdje raste broj stanovnika

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u nedjelju je u Konavlima održao sastanak s načelnikom Općine Božom Lasićem, a u izjavi novinarima, uz dobru suradnju općine sa središnjom vlasti, istaknuo da su Konavle jedna od rijetkih sredina u kojoj raste broj stanovnika.

Načelnik Konavla Božo Lasić predsjednika Sabora izvijestio je o stanju u općini, situaciji o tijeku turističke sezone u kojoj "za sada sve ide prema planu", a razgovarali su i o projektima - obnovi rive, koju su i obišli, završenom vatrogasnom domu - investiciji vrijednoj dva milijuna eura te projektu izgradnje kanalizacije.

Pročitajte i ovo Opasan izazov Smrtonosne posljedice VIDEO Novi opasan izazov na TikToku! Poginulo već četvero ljudi: Ignoriraju upozorenja

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesretan slučaj Tragedija na istoku Hrvatske: Dječja igra pošla po krivu, umro desetogodišnji dječak

"Dobra je suradnja općine i županije, kao i s nacionalnom razinom, projekti se realiziraju i vjerujem da će se to odraziti na životni standard ljudi koji ovdje žive. Posebno ohrabruje da se povećao broj stanovnika od posljednjeg popisa i općina Konavle jedna je od rijetkih sredina u kojoj raste broj stanovnika, što je jako dobro", istaknuo je Gordan Jandroković.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene