Jako grmljavinsko nevrijeme u Dugoj Resi i Karlovcu donijelo je tuču sa snijegom, kao i obilne kiše. Tuča je padala i na zagrebačkom području, dok je na moru jugo stvarao probleme.

Galerija


Jako nevrijeme praćeno obilnom kišom i tučom pogodilo je oko 14 sati Zagreb. Tuča je, na svu sreću, bila sitnija pa zasad nema informacija o bilo kakvoj šteti. Nevrijeme je trajalo oko 30 minuta.

Vezani članci Rovinjski vatrogasci imali su niz intervencija (Foto: JVP Rovinj) Pijavice u Istri, prolom oblaka u Zagrebu, munje prema jugu...: Doznajte kad se očekuje smirivanje vremena Turisti na trajektu Petar Hektorović (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Uživajte u zadnjim zrakama sunca, stigao je kralj ljeta: Sljedeći tjedan obilježit će neugodne kiše i pljuskovi

Grmljavinsko nevrijeme koje je poslije 13 sati zahvatilo karlovačko i dugoreško područje osim obilne kiše donijelo je i tuču i snijeg, izvještava Radio Mrežnica.

U vrlo kratkom vremenu snažna se kiša spustila na dugoreško područje, a udar groma nakratko je izazvao i prekid u opskrbi strujom. Istovremeno, u Karlovcu, točnije na Ilovcu, počela je padati tuča i snijeg. Vrlo brzo kolnik na autocesti dva kilometra od Karlovca te na D1 od Pojatnog do Ilovca se zabijelio.

Srećom, za sada nije bilo ozbiljnih posljedica niti štete. 

U Dubrovniku cijeli dan puše olujno jugo praćeno kišom.