Jako grmljavinsko nevrijeme u Dugoj Resi i Karlovcu donijelo je tuču sa snijegom, kao i obilne kiše. Tuča je padala i na zagrebačkom području, dok je na moru jugo stvarao probleme.

Galerija


Jako nevrijeme praćeno obilnom kišom i tučom pogodilo je oko 14 sati Zagreb. Tuča je, na svu sreću, bila sitnija pa zasad nema informacija o bilo kakvoj šteti. Nevrijeme je trajalo oko 30 minuta.

Vezani članci Kiša, ilustracija (Marko Lukunic/PIXSELL) Proljeće ostalo "na godišnjem": Stižu nam kiša, zimske temperature i snijeg, doznajte kada se očekuje povratak toplijih dana Imotski pod kišom, arhiva (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell) Imotska krajina na udaru kiše: Vatrogasci intervenirali, ispumpavali se podrumi

Grmljavinsko nevrijeme koje je poslije 13 sati zahvatilo karlovačko i dugoreško područje osim obilne kiše donijelo je i tuču i snijeg, izvještava Radio Mrežnica.

U vrlo kratkom vremenu snažna se kiša spustila na dugoreško područje, a udar groma nakratko je izazvao i prekid u opskrbi strujom. Istovremeno, u Karlovcu, točnije na Ilovcu, počela je padati tuča i snijeg. Vrlo brzo kolnik na autocesti dva kilometra od Karlovca te na D1 od Pojatnog do Ilovca se zabijelio.

Srećom, za sada nije bilo ozbiljnih posljedica niti štete. 

U Dubrovniku cijeli dan puše olujno jugo praćeno kišom.