Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Velikom Trgovišću

Plenković objavio tko će biti potpredsjednici Sabora i poručio: "Kad Vlada bude kompletirana, objavit ću"

Premijer Andrej Plenković potvrdio je da će Furio Radin, Željko Reiner i Ivan Penava biti troje od ukupno pet potpredsjednika Hrvatskog sabora. Rekao je da će tek kada sve bude gotovo i Vlada kompletirana, to i objaviti.

Premijer Andrej Plenković potvrdio je da će Furio Radin, Željko Reiner i Ivan Penava biti troje od ukupno pet potpredsjednika Hrvatskog sabora. 

"Kad bude sve gotovo, kad Vlada bude kompletirana, objavit ću", rekao je Plenković na obilježavanju 102. obljetnicu rođenja prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, u njegovu rodnom Velikom Trgovišću.

Na upit je li Ante Šušnjara novi ministar gospodarstva, odgovorio je kako ne želi o imenima, poručivši novinarima da neće "dobiti ništa danas o ministrima. 

Plenković je kazao i da nije vidio izjavu Ivana Anušića da je Vlada kompletirana. 

"Da smo u toj fazi bio bi organizirao konferenciju u Vladi", rekao je Plenković.

Pitali su ga i o prestanku financiranja lista Novosti.

"Nismo o tome zasad razgovarali", rekao je Plenković koji dodaje: "Radimo na usaglašavanju programa i kompletiranju sastava".

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Novi i stari ministri Dnevnik Nove TV doznaje tko je najveće kadrovsko iznenađenje nove vlade

HDZ i Domovinski pokret dogovorili su obrise nove vlade. Ivan Anušić potvrdio je kako su se s DP-om dogovorili o podjeli ministarstava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene